• Informatie

HP OfficeJet 6900 printers - Papier, kaarten, enveloppen plaatsen

Dit document is van toepassing op HP OfficeJet 6950, 6951, 6954, 6956, 6958, 6962, OfficeJet Pro 6960, 6968, 6970, 6974, 6975 en 6978 All-in-One printers.
Uw printer kan afdrukken op normaal of speciaal papier. Plaats gewoon papier, papier van legal-formaat, enveloppen of indexkaarten in de invoerlade van de printer.