• Informatie

HP PageWide Enterprise Color 556 - Printerspecificaties

opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen. Zie www.hp.com/support/pagewidecolor556 voor actuele informatie.

Technische specificaties

Modelnaam
Apparaatnummer
556dn
G1W46A
556xh
G1W47A
Papier­verwerking
Lade 1 (50 vel)
Lade 2 (500 vel)
Lade 3 (500 vel)
Optioneel
Printerstandaard
Optioneel
Optioneel
Papierlade voor 3 x 500 vel, met standaard (capaciteit: samen 1500 vel)
Optioneel
Optioneel
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Connectiviteit
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Snelle USB 2.0
USB-poort voor direct afdrukken zonder computer en bijwerken van firmware
Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
HP interne USB-poorten
Optioneel
Optioneel
Geïntegreerde functionaliteit voor HP Near-Field Communication (NFC) en Wireless Direct Print voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
Optioneel
HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-accessoire voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 2900nw printserveraccessoire voor draadloze verbinding
Optioneel
Optioneel
Geheugen
1,28 GB basisgeheugen
opmerking:
Het basisgeheugen is uitbreidbaar naar 2,0 GB door een DIMM-geheugenmodule toe te voegen.
Massaopslag
4 GB geïntegreerde Multi-Media Controller (eMMC)
Niet ondersteund
HP High-Performance Secure Hard Disk van 320 GB
Niet ondersteund
Beveiliging
HP Trusted Platform-module voor het coderen van alle gegevens die de printer verwerkt
Optioneel
Optioneel
Scherm van het bedieningspaneel en toetsenbord
Bedieningspaneel uitgevoerd als kleurenaanraakscherm
Afdrukken
Drukt 50 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 50 ppm op papier van Letter-formaat in de modus Professioneel.
Drukt 75 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 75 ppm op papier van Letter-formaat in de Algemene kantoormodus
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Afdruktaken opslaan op het printergeheugen om later of privé af te drukken

Onder­steunde besturings­systemen

De volgende informatie geldt voor de printerspecifieke Windows PCL 6- en HP OS X-printerdrivers en de meegeleverde software-installatie-cd.
Windows: De HP software-installatie-cd installeert de driver “HP PCL.6”, “HP PCL 6” versie 3 of “HP PCL-6” versie 4, afhankelijk van het Windows-besturingssysteem, evenals optionele software bij gebruik van het volledige software-installatieprogramma. Download de driver "HP PCL.6", "HP PCL 6" versie 3 en de “HP PCL-6” versie 4 van de printer ondersteuningswebsite voor deze printer: www.hp.com/support/pagewidecolor556.
OS X: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com of vanaf de printerondersteuningspagina en gebruik het hulpprogramma vervolgens om de HP-printerdriver te installeren. HP Easy Start is niet inbegrepen op de meegeleverde cd.
  1. Ga naar 123.hp.com.
  2. Volg de stappen voor het downloaden van de printersoftware.
Linux: Ga voor informatie over en printerdrivers voor Linux naar hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: Ga voor informatie over en printerdrivers voor UNIX® naar www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers
Besturingssysteem
De printerdriver is geïnstalleerd (vanaf de software-installatie-cd voor Windows, of het installatieprogramma op het web voor OS X)