• Informatie

HP Color LaserJet Pro MFP M377 - Printerspecificaties

opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen. Zie www.hp.com/support/colorljM377MFP voor actuele informatie.

Technische specificaties

Modelnaam
Apparaatnummer
M377dw
M5H23A
Papier­verwerking
Multifunctionele lade voor 50 vel (lade 1)
Lade 2 (capaciteit voor 250 vellen)
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Connectiviteit
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Snelle USB 2.0
Afdrukserver voor draadloze verbinding
USB-poort voor direct afdrukken
Wi-Fi Direct-om vanaf mobiele apparaten te kunnen afdrukken
Scherm van het bedieningspaneel en invoer
Bedieningspaneel uitgevoerd als aanraakscherm
Afdrukken
Drukt 24 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 25 ppm op papier van Letter-formaat
USB-afdrukfunctie (geen pc vereist)
Taakopslag/Met pincode beveiligd afdrukken
(Vereist een USB-flashdrive van 16 GB of meer.)
Kopiëren en scannen
opmerking:
Kopieer- en scansnelheden zijn onderhevig aan verandering. Ga voor de meest recente informatie naar www.hp.com/support/colorljM377MFP.
19 kopieën per minuut (ppm)
26 scans ppm
Documentinvoer van 50 pagina's
Opties Scannen naar e-mailadres, Scannen naar USB en Scannen naar netwerkmap

Onder­steunde besturings­systemen

De volgende informatie geldt voor de printerspecifieke Windows PCL 6- en OS X-printerdrivers.
Windows: De HP software-installatie installeert de driver HP PCL.6, HP PCL-6 of HP PCL 6, afhankelijk van het Windows-besturingssysteem, evenals optionele software bij gebruik van het volledige software-installatieprogramma. Raadpleeg de installatie-opmerkingen van de software voor meer informatie.
OS X: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com of vanaf de printerondersteuningspagina en gebruik het hulpprogramma vervolgens om de HP-printerdriver en het hulpprogramma te installeren. HP Easy Start is niet inbegrepen op de meegeleverde cd.
  1. Ga naar 123.hp.com.
  2. Volg de stappen voor het downloaden van de printersoftware.
Linux: Ga voor informatie over en printerdrivers voor Linux naar hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: Ga voor informatie over en printerdrivers voor UNIX® naar www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Besturingssysteem
Geïnstalleerde printerdriver