• Informatie

HP LaserJet Pro M501 - Printerspecificaties

opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen. Zie www.hp.com/support/ljM501 voor actuele informatie.

Technische specificaties

Modelnaam
Apparaatnummer
M501n
J8H60A
M501dn
J8H61A
Papier­verwerking
Lade 1 (100 vel)
Lade 2 (550 vel)
Papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
Optioneel
Optioneel
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Niet ondersteund
Connectiviteit
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Snelle USB 2.0
Geheugen
256 MB DDR3-geheugen
Scherm van het bedieningspaneel en invoer
2-regelig grafisch scherm met een toetsenblok met 10 toetsen
Afdrukken
Drukt 45 pagina's per minuut (ppm) af op papier van Letter-formaat en 43 ppm op papier van A4-formaat
Taakopslag/Met pincode beveiligd afdrukken
(Vereist een USB-flashdrive van 16 GB of meer.)

Onder­steunde besturings­systemen

De volgende informatie geldt voor de printerspecifieke Windows PCL 6- en OS X-printerdrivers.
Windows: De HP software-installatie installeert de driver HP PCL.6, HP PCL-6 of HP PCL 6, afhankelijk van het Windows-besturingssysteem, evenals optionele software bij gebruik van het volledige software-installatieprogramma. Raadpleeg de installatie-opmerkingen van de software voor meer informatie.
OS X: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com of vanaf de printerondersteuningspagina en gebruik het hulpprogramma vervolgens om de HP-printerdriver en het hulpprogramma te installeren. HP Easy Start is niet inbegrepen op de meegeleverde cd.
  1. Ga naar 123.hp.com.
  2. Volg de stappen voor het downloaden van de printersoftware.
Linux: Ga voor informatie over en printerdrivers voor Linux naar hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: Ga voor informatie over en printerdrivers voor UNIX® naar www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Besturingssysteem
Geïnstalleerde printerdriver