HP OfficeJet Pro 8700-printers - De tweede papierlade installeren

Dit document is van toepassing op HP OfficeJet Pro 8720, 8725, 8728, 8730, 8732M, 8740 en 8745 All-in-One printers.
Sommige printers hebben de optie om een tweede invoerlade (ook wel Lade 2 genoemd) toe te voegen. Dit is een handig accessoire voor grotere afdruktaken. U kunt Lade 2 op de basis van de printer plaatsen.
Afbeelding : Voorbeeld van Lade 2
Lade 2
Stap 1: Lade 2 installeren
Sluit Lade 2 aan op de basis van de printer.
  1. Zet de printer uit en koppel het netsnoer en alle andere kabels los.
  2. Plaats Lade 2 op een vlakke ondergrond naast uw printer.
  3. Til de printer op en zet deze voorzichtig boven op Lade 2.
      waarschuwing:
    De printer is zwaar; vraag hulp van een tweede persoon om de printer veilig op te tillen en op Lade 2 te zetten. Pak de printer aan de zijkanten vast om te voorkomen dat uw handen of vingers tussen de printer en de lade terechtkomen.
    Afbeelding : Voorbeeld van het plaatsen van Lade 2
    Papierlade 2
  4. Controleer of de printer gelijk is met de linker-, rechter- en achterrand van de lade.
  5. Sluit het netsnoer en alle andere kabels weer aan op de achterzijde van de printer en zet de printer aan.
Stap 2: Lade 2 instellen als de standaardlade (optioneel)
U kunt ervoor kiezen om Lade 2 via het bedieningspaneel van de printer in te stellen als de standaardpapierlade.
  opmerking:
Standaard haalt de printer papier uit Lade 1. Als Lade 1 leeg is en Lade 2 is geïnstalleerd en papier bevat, haalt de printer papier uit Lade 2.
  1. Veeg op het bedieningspaneel van de printer omlaag om het dashboard te openen en raak het pictogram Installatie aan.
  2. Veeg omhoog over het scherm en raak Lade- en papierbeheer aan.
  3. Raak achtereenvolgens Lade energiebeheer, Standaardlade en Lade 2 aan.