HP OfficeJet Pro 8700 Printers - Eerste keer printer installeren

Dit document is van toepassing op HP OfficeJet Pro 8720, 8725, 8728, 8730, 8740 en 8745 All-in-One-printers.
Als u een printer de eerste keer instelt, haalt u de printer en alle verpakkingsmaterialen uit de doos, sluit u het netsnoer aan, stelt u voorkeuren in op het bedieningspaneel, installeert u inktcartridges en plaatst u papier in de invoerlade.
  opmerking:
Als u de printersoftware zoekt, gaat u naar:
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal aan de buitenkant van de printer, en verwijder de folie van het bedieningspaneel van de printer.
    Afbeelding : De tape van de printer verwijderen
    Afbeelding: De tape van de printer verwijderen
  3. Open de klep van de scanner, verwijder het verpakkingsmateriaal van de scannerglasplaat en sluit vervolgens de scannerklep.
  4. Recycle het verpakkingsmateriaal.
Stap 2: Het netsnoer aansluiten en uw voorkeuren instellen
Steek de stekker van de printer in een stopcontact, schakel de printer in en stel uw voorkeuren in.
  opmerking:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt gemaakt tijdens de software-installatie.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Het netsnoer aansluiten
  2. Zet de printer aan.
  3. Raak op het bedieningspaneel van de printer de gewenste taal en land/regio aan en raak vervolgens Ja aan om uw keuzes te bevestigen om uw voorkeuren in te stellen.
  4. Selecteer de datum en tijd als u hierom wordt gevraagd en raak Ja aan om te bevestigen.
Stap 3: Papier in de invoerlade plaatsen
Plaats gewoon, U.S. Letter- of A4-papier in de invoerlade.
  1. Trek de invoerlade naar buiten en verwijder de verpakkingsmaterialen.
    Afbeelding : De invoerlade openen en vervolgens het verpakkingsmateriaal verwijderen
    Afbeelding: De invoerlade openen
  2. Plaats gewoon, wit papier in de invoerlade met de korte rand naar voren en de afdrukzijde omlaag.
    Afbeelding : Papier in de invoerlade plaatsen
    Afbeelding: Papier in de invoerlade plaatsen
  3. Duw het papier in de lade totdat het niet verder kan.
  4. Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven
    Afbeelding: De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven
  5. Plaats de invoerlade in de printer.
    Afbeelding : De invoerlade plaatsen
    Afbeelding: De invoerlade opnieuw plaatsen
Stap 4: De inktcartridges installeren
Installeer de HP inktcartridges die bij uw printer in de doos zijn meegeleverd.
  1. Open de toegangsklep voor inktcartridges.
    Afbeelding : De toegangsklep voor inktcartridges openen
    Afbeelding: Open de toegangsklep voor inktcartridges.
  2. Wacht totdat de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
  3. Verwijder de tape van de inktcartridge. Raak alleen het zwarte plastic van de inktcartridge aan.
  4. Houd de cartridge aan de zijkanten vast met de kleurencirkel naar u toe en druk de inktcartridge naar voren totdat deze vastklikt.
      opmerking:
    Zorg dat het pictogram op de cartridge overeenkomt met het pictogram op de sleuf.
    Herhaal deze stap voor de andere inktcartridges.
    Afbeelding : De inktcartridges plaatsen
    Afbeelding: Plaats de inktcartridge.
  5. Sluit de toegangsklep voor inktcartridges.
    Afbeelding : Sluit de toegangsklep voor inktcartridges.
    Afbeelding: Sluit de toegangsklep voor inktcartridges.
  6. De printer lijnt de printkoppen uit en vervolgens wordt een uitlijningspagina automatisch afgedrukt.
Stap 6: De printersoftware installeren
De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren. Probeer niet om de printer te verbinden met een computer totdat dit wordt gevraagd in de afdruksoftware.
Download de nieuwste versie van de printersoftware van de volgende websites van HP: