HP 15 notebook-pc's - Draadloos internet en Bluetooth Is traag of maakt geen verbinding (Realtek WLAN)

Dit document is van toepassing op HP computers met Windows 10 die een draadloos netwerk gebruiken.
De verbindingen voor draadloos en Bluetooth zijn traag en kunnen geen verbinding maken. Dit treedt op nadat het besturingssysteem is bijgewerkt naar Windows 10. De computer kan een of meer van de volgende symptomen vertonen:
  • Kan geen verbinding maken met het internet
  • Verbindingssnelheden zijn traag
  • Knop voor draadloze communicatie werkt niet
  • Bluetooth werkt niet
Om dit probleem op te lossen, moet u het volgende SoftPaq downloaden en installeren:
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
Realtek RTL8723BE/RTL8188EE 802.11b/g/n draadloos LAN-drivers
Versie: 2023.15.701.2015
Revisie: A
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er bijgewerkte drivers en software voor uw computer beschikbaar zijn op http://www.hp.com/.