• Informatie

• Feedback

HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Papierstoringen in lade 2 verhelpen

Papierstoringen in lade 2 verhelpen

Volg de onderstaande procedure om storingen in lade 2 te verhelpen. Wanneer er een blokkade is, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de blokkade.
  1. Trek de lade geheel uit de printer door deze uit te trekken en daarbij iets op te tillen.
    Afbeelding : Open de lade
  2. Verwijder het vastgelopen papier uit de invoerrollen in de printer. Trek eerst het papier naar rechts en trek het vervolgens naar voren om het te verwijderen.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  3. Verwijder vastgelopen of beschadigde vellen papier. Controleer of de lade niet te vol is en of de papiergeleiders juist zijn ingesteld.
    Afbeelding : Beschadigd papier verwijderen
  4. Plaats lade terug en sluit deze.
    Afbeelding : De lade sluiten