Sprout by HP - Software-apps voor de Sprout by HP

Dit document beschrijft de software-apps die beschikbaar zijn voor de Sprout by HP. Om updates te downloaden voor uw apps, gaat u naar de Sprout Marketplace.
3D Snapshot
Met 3D Snapshot kunt u een object vastleggen en een 3D-rendering op het scherm bekijken. Gebruik vervolgens de hulpprogramma's in de app om de scan te manipuleren. U kunt knijpen, verspreiden en draaien met uw vingers om objecten te vergroten of verkleinen, te verplaatsen en te draaien. U kunt ook de kleur of textuur wijzigen met de eenvoudig te gebruiken hulpprogramma's in de app, en zelfs het object opslaan in de galerij als een 2D-scan.
Crayola Color, Draw & Sing
Teken en kleur met muziek. Elk spatje kleur zorgt ervoor dat een nieuw muziekinstrument gaat spelen. Leer de namen van alle instrumenten in het orkest en hoe deze klinken. Een leuke, creatieve en educatieve beleving voor kinderen.
Crayola DJ
Crayola DJ is een grappig hulpprogramma voor muziek en uitvoering dat is ontworpen voor iedereen die de basis van muziek mixen en scratchen wil leren. Geladen met eenvoudig te gebruiken opties, zoals pitch-/tempo- aanpassing en automatische synchronisatie, kunnen beginners 64 opgenomen loops mixen en matchen. Zij kunnen dan op het podium optreden, met een spannende kleurenshow en speciale effecten, onder applaus van de toeschouwers.
Doc Scan
Gebruik Doc Scan om documenten te scannen en te maken en vervolgens afbeeldingen toe te voegen en het document van commentaar te voorzien met tekst en inkt. Sla uw document op in verschillende indelingen, waaronder PDF van hoge kwaliteit.
Fuse and Fuse for Families
Fuse and Fuse for Families is een programma voor het maken van universele personages dat wordt geleverd met lichaamsdelen, kleding meshes, dynamische texturen en een open pijpleiding voor gebruikers om inhoud te importeren zodat gebruikers unieke, aanpasbare 3D-personages in minuten kunnen maken. Maatwerkmiddelen maken eindeloze personages mogelijk. Exporteer als OBJ-bestanden of upload naar Mixamo om te animeren. Gebruik deze vervolgens in het spel of project naar keuze.
  opmerking:
Visualisatiefuncties die beschikbaar zijn in Fuse maken een volledige anatomische weergave van personages mogelijk tijdens het creatieproces en zijn mogelijk niet geschikt voor kinderen onder de 13 jaar. Gebruik Fuse for Families voor kinderen onder de 13 jaar.
Gameplay
Aanraakbediening maken voor uw favoriete games. GestureWorks Gameplay is een revolutionaire nieuwe manier om populaire spellen voor uw computer af te spelen, waardoor ongelooflijk vloeiend spelen op Windows 8-apparaten met aanraakondersteuning mogelijk wordt. Gameplay wordt geleverd met demoversies van Castle Crashers, Teslagrad, Trine 2 en Ultimate Scuba.
Martha Stewart Craft Studio
CraftStudio levert de wereld van Martha Stewart van papier maken en ontwerpen aan uw Sprout by HP-apparaat. Met de eenvoudig te gebruiken app kunt u kaarten, uitnodigingen, bedankbrieven, scrapbookpagina's, aandenken en meer personaliseren.
Origami Apprentice
Als u ooit origami wilde leren vouwen, is Origami Apprentice by Ideum voor u. Leer de basis en krijg snel een aantal eenvoudige en geavanceerde origamimodellen onder de knie, met behulp van interactieve instructies en gidsen die een verscheidenheid van leerstijlen bevatten. Met Origami Apprentice kunt u verschillende traditionele origamimodellen maken: een zeilboot, een maanvis, een kraan, een ballon en een iris.
Piano Time
Piano Time is een virtuele piano-applicatie met multi-aanraking met ingebouwde deuntjes en opneem-/afspeelfuncties met een duetmodus, meerdere lay-out-opties van de toetsen, een metronoom, bladmuziek en configureerbare afspeelsnelheden.
PowerDirector
Met de eenvoudig te gebruiken interface van Cyberlink PowerDirector kunt u snel professionele effectrijke video's maken met slechts enkele vegen van de vinger. Importeren en bewerken van video's, effecten en overgangen toevoegen en tot 4 K video rechtstreeks exporteren.
Snapfish
Snapfish is een webgebaseerde service voor foto's delen en foto's afdrukken die eigendom is van Hewlett-Packard. Leden kunnen gratis bestanden uploaden en krijgen onbeperkte foto-opslag. Gebruik Snapfish om gepersonaliseerde afdrukken, fotoboeken, kaarten, canvasafdrukken, mokken en andere unieke fotocadeaus te maken.
Spruzzle
Spruzzle snijdt foto's in verschillende aantallen en afmetingen van rechthoekige tegels, en verdeelt vervolgens willekeurig de posities van de tegels. Het spel is om een puzzel op te lossen door het tegelijk omwisselen van twee tegels. De uitdaging van HP Spruzzle is om de tegels op hun juiste posities te visualiseren ondanks hun verschillende afmetingen.
Story Producer
Neem controle over de actie en maak filmscènes met DreamWorks Animation op uw manier! Word een Story Producer wanneer u uw eigen scènes regisseert vanuit How to Train Your Dragon 2.
Virtual DJ
Gebruik deze professionele DJ-software om al uw tracks en/of muziekvideo's live te maken met beatmatchen, scratchen en mixen. Geschikt voor zowel beginnende en professionele DJ's.