Sprout by HP - 3D Builder kan geen bestanden openen na een upgrade naar Windows 10

3D Builder kan geen bestanden openen en het volgende bericht wordt weergegeven:
Kon dat niet laden. Sluit een aantal andere apps en probeer het opnieuw.
Dit begint op te treden na het upgraden van het besturingssysteem van Windows 8.1 naar Windows 10.
Los het probleem op door het bijwerken naar de nieuwste versie van 3D Builder, beschikbaar in de Microsoft Store.
Er is echter geen optie om 3D Builder bij te werken zolang de oudere versie is geïnstalleerd. U moet eerst 3D Builder verwijderen, daarna zal de Microsoft Store de mogelijkheid hebben om bij te werken.