• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Accessoire installeren: Interne USB-poorten (M527)

Inleiding
In dit document worden de procedures beschreven voor het verwijderen en vervangen van de interne USB-poorten.
Voordat u het onderhoud uitvoert
De printer uitschakelen
  • Verwijder het netsnoer.
      waarschuwing:
    Om schade aan de printer te voorkomen, schakelt u de printer uit en wacht u dertig seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan de printer.
  let op:
Dit onderdeel bevat bestanddelen die gevoelig zijn voor elektrostatische ontlading (ESD). Om het risico van schade door elektrostatische ontlading te verkleinen, raakt u altijd het bladmetalen frame aan om uzelf te aarden voordat u een onderdeel aanraakt dat gevoelig is voor ESD.
Gebruik onderstaande tabel voor de identificatie van het juiste onderdeelnummer voor uw printer. Ga voor het bestellen van het onderdeel naar www.hp.com/buy/parts.
Onderdeelnummer van USB-poorten
F2A87A
Interne USB-poorten (M527)
Vereist gereedschap
Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van dit onderdeel.
Na het uitvoeren van onderhoud
De printer inschakelen
  • Sluit het netsnoer aan.
  • Druk op de aan/uit-schakelaar om het apparaat in te schakelen.
Test na onderhoud
Zorg dat de printer initialiseert met de status Gereed.
Druk een configuratiepagina af om te controleren of de printer correct functioneert.
Stap 1: De formatterklep verwijderen
  1. Schuif de klep naar de achterkant van de printer om hem te verwijderen.
    Afbeelding : De formatterklep verwijderen
Stap 2: De fax (M527c/f/z) verwijderen
  opmerking:
Deze stap geldt alleen voor printers van het model M527c/f/z. Voor de N527dn slaat u deze stap over en gaat u naar Stap 3: Het accessoire uit de verpakking halen.
  let op:
onderdeel gevoelig voor ESD.
  opmerking:
Alleen printers van het model M527c/f/z (optioneel voor de M527dn).
  1. Koppel drie connectors (1) los.
    Afbeelding : Drie connectors ontkoppelen
  2. Knijp in de houder om deze los te maken.
    Afbeelding : De fax-PCA losmaken
  3. Draai het connectoruiteinde van de fax-PCA omhoog en van de formatter af (1) en schuif het vervolgens zoals afgebeeld (2) om het te verwijderen.
    Afbeelding : De fax-PCA verwijderen
Stap 3: Het accessoire uit de verpakking halen
Haal het nieuwe onderdeel uit de verpakking. Bewaar alle verpakking voor recycling.
De volledige informatie over de recyclingprogramma's van HP vindt u in Product return and recycling.
Recyclen en uitpakken
Afbeelding : Recyclen en uitpakken
Stap 4: De interne USB-poortmodule plaatsen
  let op:
onderdeel gevoelig voor ESD.
  1. Plaats de inkepingen van de PCA met interne USB-poorten boven de clips van de PCA-houder en druk ze omlaag om de PCA vast te maken aan de houder. Controleer of de clips vastklikken.
    Afbeelding : De PCA in de houder plaatsen
  2. Koppel de draadbescherming aan de PCA.
    Afbeelding : Een kabel aansluiten
  3. Plaats de PCA en de beugel in de printer met het bovenste lipje uitgelijnd met de bovenste sleuf (1) en de onderrand van de beugel uitgelijnd met de onderste sleuf (2).
      opmerking:
    Als ze juist zijn geplaatst zitten de PCA en de beugel goed vast.
    Afbeelding : Plaats de interne USB-poortmodule
  4. Schuif de PCA en beugel naar links totdat het lipje aan de onderste rand op zijn plaats klikt.
      opmerking:
    Als ze juist zijn geplaatst zitten de PCA en de beugel goed vast.
    Afbeelding : De interne USB-poortmodule plaatsen
  5. Leid de draadbescherming door de aanwezige opening in het frame.
    Afbeelding : De draadbescherming plaatsen
  6. Sluit één connector aan op de formatter.
    Afbeelding : Eén connector aansluiten
Stap 5: De fax (M527c/f/z) installeren
  opmerking:
Deze stap geldt alleen voor printers van het model M527c/f/z. Voor de N527dn slaat u deze stap over en gaat u naar Stap 6: De formatterklep plaatsen.
  let op:
onderdeel gevoelig voor ESD.
  opmerking:
Alleen printers van het model M527c/f/z (optioneel voor de M527dn).
  1. Noteer voordat u verder gaat de locatie van de sleuven (1) in de metalen plaat waar het lipje, voor het bevestigen van de fax-PCA en faxpoort (2), moet worden geplaatst.
    Afbeelding : De sleuven in de metalen plaat zoeken
  2. Plaats het lipje voor het bevestigen van de fax-PCA en de faxpoort in de sleuven van de metalen plaat (1) en draai vervolgens het uiteinde van de connector van de fax-PCA naar de formatter toe (2).
    Afbeelding : De fax-PCA installeren
  3. Plaats de houder in de sleuf van de formatter.
      opmerking:
    Knijp in de houder om deze gemakkelijk in de sleuf te plaatsen.
    Afbeelding : De fax-PCA aansluiten
  4. Sluit drie connectors aan (1).
    Afbeelding : Drie connectors aansluiten
Stap 6: De formatterklep plaatsen
  1. Schuif de klep naar de voorkant van de printer om hem te plaatsen.
    Afbeelding : De formatterklep plaatsen