HP printers - Het uitschakelen van Webservices

Dit document is bedoeld voor HP printers die online afdrukservices ondersteunen.
Na het uitschakelen van Webservices kan uw printer niet meer communiceren met de HP server via het Internet om toegang te krijgen tot online afdrukservices, zoals HP ePrint. Het uitschakelen van Webservices wordt aanbevolen als u van plan bent om uw printer te verkopen, om accounts van HP Connected over te zetten, of om online afdrukservices niet meer te gebruiken.
Als u momenteel online afdrukservices gebruikt, werken de volgende services en functies niet wanneer u Webservices hebt uitgeschakeld:
  • HP ePrint email: Schakelt het HP ePrint e-mailadres uit.
  • HP Instant Ink: Blokkeert communicatie tussen uw printer en HP Instant Ink. Maandabonnement en de facturering blijft.
    • Zonder Webservices kan de HP server niet communiceren met de printer om de inktniveaus te controleren. HP Instant Ink kan geen nieuwe inktcartridges verzenden en de printer stopt mogelijk met afdrukken. Als u bent aangemeld voor de HP Instant Ink-service, moet u uw HP Instant Ink-service afzonderlijk opzeggen.
    • Om door te gaan met uw HP Instant Ink-service, moet u Webservices inschakelen en de instructies volgen op de informatiepagina om uw printer toe te voegen aan HP Smart.
  • Print Anywhere: Schakelt Print Anywhere uit.
  • HP Printer-apps: Schakelt alle HP Printer-apps uit.
Lees het gedeelte dat overeenkomt met het bedieningspaneel van uw type printer voor stappen om Webservices uit te schakelen.