• Informatie

• Feedback

HP ENVY Curved All-in-One pc's - Het modelnummer en serienummer zoeken

Dit document is van toepassing op HP ENVY Curved All-in-One pc's.
In dit document wordt uitgelegd hoe u het serienummer, productnummer en modelnummer kunt vinden voor HP ENVY Curved All-in-One computers.
Soms hebt u het serienummer, productnummer en modelnummer van uw computer nodig. Deze nummers staan vermeld op het productlabel, zodat u het gemakkelijk kunt raadplegen. Gebruik de volgende stappen om de nummers op het productlabel te vinden:
  1. Zoek het treklipje aan de onderrand van de achterkant van de computer.
    Afbeelding : Treklipje aan de achterkant van de computer
    Treklipje aan de achterkant van de computer
  2. Pak het lipje vast en trek het stevig omlaag totdat het productlabel zichtbaar is.
    Afbeelding : Het productlabel omlaag trekken
    Het productlabel omlaag trekken
  3. Trek het lipje van het productlabel voorzichtig richting de voorkant van het bureaublad.
    Afbeelding : Voorkant van productlabel
    Voorkant van productlabel
  4. Blijf aan het lipje van het productlabel trekken tot het helemaal zichtbaar is. Het serienummer, productnummer en modelnummer staan op het productlabel vermeld.
      Afbeelding : Productlabel
      Productlabel
    1. Serienummer
    2. Productnummer
    3. Modelnummer