HP Pavilion 14-Nxxx notebook- en Ultrabook pc's - Er wordt een fout weergegeven: Application Install Package Failure (Fout bij het installeren van het toepassingspakket)

De volgende fout wordt weergegeven wanneer u probeert de AMD High-Definition (HD) videokaartdriver te installeren:
Application Install Package Failure (Fout bij het installeren van het toepassingspakket)
Dit probleem treedt op bij computers die met FreeDOS worden geleverd nadat ze zijn geüpgraded naar Windows 8.1.
Om dit probleem op te lossen, moet u het volgende SoftPaq downloaden en installeren:
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
AMD High-Definition (HD) videokaartdriver
Versie: 13.151.2.0.0
Revisie: B
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies zijn op http://www.hp.com/.