• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP-pc's - Een melding wordt weergegeven waarin staat dat er een probleem is met het opnieuw instellen van uw pc wanneer u probeert een reset of een herstel uit te voeren met behulp van de F11-toets

Dit probleem treedt op nadat het besturingssysteem is bijgewerkt naar Windows 10.
Bij het indrukken van F11 om een systeem-reset of herstel uit te voeren, wordt een melding weergegeven:
Er was een probleem met het resetten van uw pc
Om dit probleem op te lossen, volgt u de instructies om het besturingssysteem te herstellen op basis van de voorkeursoptie voor herstel.
  opmerking:
Maak een HP herstelmedium voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 10, en gebruik het HP herstelmedium om het besturingssysteem te herstellen naar Windows 8.
Optie 1:
Herstel het besturingssysteem naar Windows 8:
  1. Schakel de computer in en druk op F11 om Recovery Manager te openen.
  2. Klik op Problemen oplossen.
  3. Klik op Recovery Manager.
  4. Selecteer Maak eerst een back-up van uw bestanden als er een back-up van bestanden gemaakt moet worden voor herstel.
  5. Selecteer Herstellen zonder een back-up van uw bestanden te maken.
  6. Klik op Volgende.
  7. Volg de instructies op het scherm om het herstel te voltooien.
Optie 2:
  1. Druk op het bureaublad van Windows op Windows + I om Instellingente openen.
  2. Selecteer Bijwerken en beveiliging en klik hierna op Herstel.
  3. Selecteer Terug naar Windows 8 en klik hierna op Aan de slag.
  4. Volg de instructies op het scherm om Windows 8 te herstellen.
  opmerking:
De optie "Teruggaan" is slechts 28 dagen beschikbaar. Microsoft heeft het volgende ondersteuningsdocument vrijgegeven: Herstelopties in Windows 10. Lees het gedeelte getiteld "Terugkeren naar de vorige versie van Windows" voor meer informatie.
Optie 3:
  1. Druk op het bureaublad van Windows op Windows + I om Instellingen te openen.
  2. Selecteer Bijwerken en beveiliging en klik hierna op Herstel.
  3. Selecteer Deze pc opnieuw instellen en klik vervolgens op Aan de slag.
  4. Klik op Fabrieksinstellingen terugzetten.
  5. Volg de instructies op het scherm om Windows 8 te herstellen.
Optie 4:
Herstel het besturingssysteem naar Windows 10:
  1. Druk op het bureaublad van Windows op Windows + I om Instellingen te openen.
  2. Selecteer Bijwerken en beveiliging en klik hierna op Herstel.
  3. Selecteer Deze pc opnieuw instellen en klik vervolgens op de optie Aan de slag.
  4. Klik op Mijn bestanden bewaren of Alles verwijderen.
  5. Volg de instructies op het scherm om Windows 10 te herstellen.
Optie 5: Neem contact op met HP om een herstelmedium te bestellen.
Als u geen herstelmedium kunt maken, neem dan contact op met HP om een herstelmedium te bestellen.