• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ENVY 15 notebook-pc - De aanmeldoptie door middel van gezichtsherkenning van Windows Hello is niet beschikbaar na een upgrade naar Windows 10

Na een upgrade naar Windows 10, is de nieuwe aanmeldoptie door middel van gezichtsherkenning van Windows Hello mogelijk niet beschikbaar zoals verwacht.
Om dit probleem op te lossen, moet u het volgende SoftPaq downloaden en installeren:
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
Driver voor Intel RealSense Depth Camera Management (DCM)
Versie: 1.4.27.24669
Revisie: B Geslaagd: 3
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies bestaan op http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.