• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP EliteBook 820 G3 notebookcomputer - Specificaties

Fysieke specificaties
Functie
Omschrijving
Besturingssysteem
Vooraf geïnstalleerd
Windows 10 Pro 64
Windows 10 Home 64
Windows 8.1 Pro 64
Windows 8.1 64
Windows 7 Professional 64 (beschikbaar via downgraderechten van Windows 10 Pro)
Windows 7 Professional 32 (beschikbaar via downgraderechten van Windows 10 Pro)
Windows 7 Professional 64
Windows 7 Professional 32
FreeDOS 2.0
Met webondersteuning
Windows 10 Pro 64
Windows 10 Home 64
Windows 10 Enterprise 64
Windows 8.1 Pro 64
Windows 8.1 64
Windows 8.1 Enterprise 64
Windows 7 Professional 64
Windows 7 Professional 32
Windows 7 Enterprise 64
Windows 7 Enterprise 32
  opmerking:
Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities en versies van Windows. Systemen hebben mogelijk een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om ten volle te kunnen profiteren van de Windows-functionaliteit.
Processor
Specificaties
Omschrijving
Processor
Intel Core i7-6600U (2,6 GHz maximaal 3,4 GHz met Intel Turbo Boost-technologie, 4 MB cache, 2 cores)
Intel Core i7-6500U (2,5 GHz maximaal 3,1 GHz met Intel Turbo Boost-technologie, 4 MB cache, 2 cores)
Intel Core i5-6300U (2,4 GHz maximaal 3 GHz met Intel Turbo Boost-technologie, 3 MB cache, 2 cores)
Intel Core i5-6200U (2,3 GHz maximaal 2,8 GHz met Intel Turbo Boost-technologie, 3 MB cache, 2 cores)
Intel Core i3-6100U (2,3 GHz, 3 MB cache, 2 cores)
Chipset
Chipset is geïntegreerd met processor
Intel Core i5 met vPro/Core i7 met optionele vPro-technologie
Intel Core i5 met vPro-technologie en Core i7 met vPro-technologie is een optionele functie die beschikbaar is op units die zijn geconfigureerd met bepaalde processors, een Intel Centrino Advanced-N- of Ultimate-N WLAN-module en een vooraf geïnstalleerd Windows-besturingssysteem. Het verbetert de beheerbaarheid op afstand, beveiliging, energie-efficiënte prestaties en draadloze verbinding. Intel Active Management Technology (iAMT) biedt ingebouwde beheerbaarheid en proactieve beveiliging voor notebookcomputers met netwerkverbinding, zelfs als deze zijn uitgeschakeld of wanneer het besturingssysteem onbruikbaar is. Het kan helpen bij het identificeren van bedreigingen voordat deze het netwerk bereiken, het isoleren van geïnfecteerde systemen en het bijwerken van pc's ongeacht hun status (aan/uit).
Vereist een Windows-besturingssysteem, netwerkhardware en -software, verbinding met een voedingsbron, en een directe (niet-VPN) zakelijke netwerkverbinding via een kabel of draadloos LAN.
  opmerking:
Voor sommige functies van deze technologie, zoals de Intel Active-beheertechnologie en Intel-virtualisatietechnologie, is aanvullende software van derden vereist om te kunnen worden uitgevoerd. Beschikbaarheid van toekomstige toepassingen voor 'virtuele apparaten' voor Intel vPro-technologie is afhankelijk van externe softwareproviders. Microsoft Windows vereist.
Videokaart
Functie
Omschrijving
Geïntegreerd
Intel HD Graphics 520
Beeldscherm
Functie
Omschrijving
Intern
Geen aanraakscherm
12,5 inch diagonaal met LED-achtergrondlicht, HD1 Slim eDP SVA ontspiegeld (1366 x 768)
12,5 inch diagonaal met LED-achtergrondlicht, HD1 Slim eDP SVA ontspiegeld (1366 x 768) met camera
12,5 inch diagonaal met LED-achtergrondlicht, FHD UltraSlim eDP UWVA ontspiegeld (1920 x 1080)
12,5 inch diagonaal met LED-achtergrondlicht, FHD UltraSlim eDP UWVA ontspiegeld (1920 x 1080) met camera
Met aanraakscherm
12,5 inch diagonaal met LED-achtergrondlicht, FHD UltraSlim eDP UWVA (1920 x 1080) aanraakscherm met camera2
VGA
Poort ondersteunt resoluties maximaal een externe resolutie van 1920 x 1200 bij 60 Hz
DisplayPort
Ondersteunt resoluties maximaal 4096 x 2160 bij 60 Hz
Resoluties zijn afhankelijk van de mogelijkheden van de monitor en van de instellingen voor resolutie en kleurdiepte.
Aantal beeldschermen dat wordt ondersteund met docking
Ondersteunt 3 onafhankelijke beeldschermen indien deze worden gebruikt met optioneel HP UltraSlim dockingstation.
Opslag en stations
Functie
Omschrijving
Vaste schijven
Ondersteunt SATA3, 7 mm
SATA voor primaire opslag, 2,5 in vaste schijven
Zelfcoderende schijfeenheid (FIPS-140-2) (Opal 2) van 500 GB, 7200 omwentelingen/minuut
Vaste schijf van 500 GB en 7200 omwentelingen/minuut
Zelfcoderende schijfeenheid (Opal 2) van 500 GB, 7200 omwentelingen/minuut
Vaste schijf van 1 TB en 5400 omwentelingen/minuut
500 GB hybride, cache van 8 GB
Mini Card SSD (Solid-State Drive)
M.2 (NGFF) 2280 SSD (Solid-State Drive)
SATA-3 TLC SSD (Solid-State Drive) van 128 GB
SATA-3 MLC SSD (Solid-State Drive) van 180 GB
Zelfcoderende SATA-3 MLC SSD (Solid-State Drive) (Opal 2) van 180 GB
SATA-3 MLC SSD (Solid-State Drive) van 240 GB
SATA-3 TLC SSD (Solid-State Drive) van 256 GB
Zelfcoderende SATA-3 MLC SSD (Solid-State Drive) (Opal 2) van 256 GB
PCIe-3x4 NVMe SSD (Solid-State Drive) van 256 GB
SATA-3 TLC SSD (Solid-State Drive) van 512 GB
HP 3D DriveGuard (alleen Windows en vaste schijven)
De vaste schijf is direct op het frame van de notebook gemonteerd om het effect van schokken op de vaste schijf te minimaliseren
  opmerking:
Voor SSD-schijven of vaste schijven, GB = 1 miljard bytes. TB = 1 biljoen bytes. Feitelijke geformatteerde capaciteit is kleiner. Maximaal 16 GB (voor Windows 7) en maximaal 30 GB (voor Windows 8.1 en 10) is gereserveerd voor software voor systeemherstel.
Geheugen
Functie
Omschrijving
Standaard
DDR4 PC4-17000 (overdrachtsnelheden maximaal 2133 MT/s)
Twee SODIMM-sleuven ter ondersteuning van dubbelkanaalsgeheugen
Beide sleuven zijn toegankelijk voor en kunnen worden geüpgraded door de klant
Ondersteunt
in totaal 4096 MB systeemgeheugen (4096 MB x 1)
in totaal 8192 MB systeemgeheugen (4096 MB x 2)
in totaal 8192 MB systeemgeheugen (8192 MB x 1)
in totaal 16384 MB systeemgeheugen (8192 MB x 2)
Maximum
Maximaal 16 GB
Tweekanaals
Gemaximaliseerde tweekanaalsprestaties vereisen SODIMM's van hetzelfde formaat en dezelfde snelheid in beide geheugenkanalen.
  opmerking:
Verbeterde systeemprestaties wanneer geheugen is toegevoegd in paren (tweekanaals). Vanwege het niet-standaard karakter van sommige geheugenmodules van derden, raden wij geheugen aan van het merk HP om compatibiliteit te garanderen. Als u geheugensnelheden door elkaar gebruikt, zal het systeem op een lagere geheugensnelheid draaien.
Netwerk/communicatie
Functie
Omschrijving
Draadloos
Ondersteuning voor een breed scala van opties voor beveiligd, geïntegreerd draadloos LAN en WAN met ondersteuning voor de nieuwste industriële standaarden. Optionele draadloze breedbandtoegang (WWAN) vereist een Windows-besturingssysteem en is in bepaalde landen standaard beschikbaar, alleen via fabrieksinstellingen configureerbare functie. Geïntegreerde Bluetooth is ook beschikbaar (alleen configureerbaar vanuit de fabriek) en kan worden gecombineerd met de ondersteunde opties voor draadloos LAN en WAN.
Draadloze breedbandtoegang (WWAN)
HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE-module voor mobiel breedband
HP hs3110 HSPA+ module voor mobiel breedband
Draadloos LAN (WLAN) via M.2 Mini Card
Intel Dual Band Wireless-AC 8260 802.11 a/b/g/n/ac (2 x 2) Wi-Fi en Bluetooth 4.2 combo (vPro)
Intel Dual Band Wireless-AC 8260 802.11 a/b/g/n/ac (2 x 2) Wi-Fi en Bluetooth 4.2 combo (non-vPro)
Intel Wireless-AC 3165 802.11 a/b/g/n/ac (1 x 1) Wi-Fi en Bluetooth 4.0 combo (vPro)
Near Field Communication (NFC)
HP-module met NXP NFC-controller NPC100
Ondersteuning voor Miracast
Communicatie
Intel Ethernet-verbinding I219-V 10/100/1000 Ethernet (met Intel i3-6100U, i5-6200U en i7-6500U)
Intel Ethernet-verbinding I219-LM 10/100/1000 Ethernet (met Intel i5-6300U en i7-6600U)
Audio/multimedia
Functie
Omschrijving
Audio
Audio van Bang & Olufsen
HP Clear Sound Amp
HP noise reduction software
Digitale microfoons (twee)
2 Premium stereoluidsprekers
Webcam
Optionele 720p HD-webcam
Software en beveiliging
Specificaties
Omschrijving
BIOS
HP BIOSphere
  opmerking:
Alleen beschikbaar op business pc's met HP BIOS.
HP SureStart
HP DriveLock, HP Automatic DriveLock
HP BIOS-bescherming
  opmerking:
Misschien is een handmatige herstelstap vereist als alle kopieën van het BIOS zijn beschadigd of verwijderd.
BIOS-update via netwerk
Master Boot Record-beveiliging
Authenticatie bij inschakelen
Beveiliging voorafgaand aan opstarten
Veilig wissen
  opmerking:
Voor de methoden die in de National Institute of Standards and Technology Special Publication 800-88 worden beschreven.
Hybrid Boot
Measured Boot
HP SpareKey
Verificatie voorafgaand aan opstarten
Multimedia
Cyberlink Power DVD, BD
Cyberlink YouCam BE (alleen Windows 7)
Communicatie
HP GPS and Location (alleen Windows 7)
  opmerking:
GPS-toegang vereist een vrije baan naar meerdere satellieten. De prestaties kunnen worden beïnvloed als/wanneer deze gebruikt wordt in gebouwen, onder bruggen of in zwaar overbelaste stedelijke gebieden. Vereist de beschikbaarheid van apart aangeschafte GPS-navigatiesoftware vanuit meerdere GPS-applicaties.
HP Connection Manager met ondersteuning voor HP Mobile Connect Pro (alleen Windows 7)
HP Mobile Connect Pro (alleen Windows 8.1 Windows 10)
  opmerking:
Intel WiDi-software (Wireless Display) voor Windows
Oorspronkelijke Miracast-ondersteuning
  opmerking:
Miracast is een draadloze technologie die uw pc kan gebruiken om uw scherm op tv's, schermen en streaming-mediaspelers te projecteren die ook Miracast ondersteunen. U kunt Miracast gebruiken voor het delen van wat u aan het doen bent op uw pc en om een diavoorstelling te presenteren.
HP Value Added-software
HP 3D DriveGuard
HP ePrint driver
  opmerking:
Vereist een internetverbinding met een HP web-compatibele printer en een accountregistratie van HP ePrint. Vereist een optionele breedbandmodule. Breedbandgebruik vereist een apart aangeschaft servicecontract. Neem contact op met de serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid in uw regio. Mogelijk zijn afzonderlijk aangeschafte gegevensabonnementen of gebruikskosten van toepassing. Afdruktijden en verbindingssnelheden kunnen variëren.
HP Hotkey
HP Recovery Manager
HP Recovery Disc Creator
App HP Registration (alleen Windows 8.1)
HP Support Assistant
HP noise reduction software
Van derden
Foxit PhantomPDF Express voor HP
Microsoft-producten
Office kopen
Bing Zoeken
Skype
  opmerking:
Skype wordt niet aangeboden in China.
Beheerbaarheid
HP Driver Packs
HP SoftPaq Download Manager (SDM)
HP System Software Manager (SSM)
HP BIOS Config Utility (BCU)
HP Client Catalog
HP CIK voor Microsoft SCCM
HP Image Assistant
LANDESK Management
Cliënt-beveiligingssoftware
HP Client Security
  • HP Security Manager (inclusief Credential Manager en Password Manager)
  • HP Drive Lock
  • HP Fingerprint Sensor
  • HP Password Manager
  • Absolute Persistence Module
  • Authenticatie bij inschakelen
Microsoft Security Essentials
  opmerking:
Opt in en internetverbinding vereist voor updates.
Microsoft Defender
Beveiliging
Trusted Platform Module (TPM) 1.2 Embedded Security Chip (Common Criteria EAL4+ Certified)
Kan worden geüpgraded naar TPM 2.01 (niet beschikbaar op Win 7 32-bits)
HP vingerafdruklezer (op bepaalde modellen)
Voeding
Specificatie
Omschrijving
Voeding
HP 45 W Smart-netvoedingsadapter (niet beschikbaar voor Azië, China en India)
HP 45 W 2-pins DC-connector (alleen Japan)
HP 65 W Smart-netvoedingsadapter (niet beschikbaar voor Azië, China en India)
HP 65 W Smart-netvoedingsadapter EM (alleen Azië, China en India)
Netsnoer is instelbaar; 1 of 1,8 m
Totale lengte inclusief externe netadapter is 2,86 of 3,66 m
Accu
HP 3-cels Long Life lithium-ion (46 Wh)
Levensduur accu
TBD
Energiebesparing
Hibernationstand
Stand-by
ACPI naleving
Gewicht en afmetingen
Specificatie
Omschrijving
Gewicht
Vanaf 1,54 kg (3,41 lb)
Afmetingen (B x D x H)
Geen aanraakscherm
33,8 x 23,7 x 1,89 cm (13,3 x 9,3 x 0,74 in)
Met aanraakscherm
33,8 x 23,7 x 2,02 cm (13,3 x 9,3 x 0,80 in)
  opmerking:
Hoogte varieert afhankelijk van waar op de notebook de maat wordt genomen. Gewicht verschilt per configuratie en componenten.
Poorten/sleuven
Specificatie
Omschrijving
Poorten en sleuven
USB 3.0-oplaadpoort
USB 3.0-poort
USB basistype-C
DisplayPort
VGA
RJ-45/Ethernet
Dockingconnector
Hoofdtelefoon/microfoon-combo
AC-poort
  opmerking:
Kabels zijn niet inbegrepen.
Sleuven
Externe SIM-sleuf
Sleuf voor SD-medialezer ondersteunt SD, SDHC, SDXC
Uitbreiding interne kaart
Eén NGFF sleuf (2230) voor WLAN
Eén NGFF-sleuf (2280) voor SSD
Beeldschermen
Specificatie
Omschrijving
12,5 inch diagonaal met LED-achtergrondlicht, HD1 Slim eDP SVA ontspiegeld (1366 x 768)
Afmetingen omtrek: 291 x 181,9 x 3 mm
Actief gebied: 276,61 mm x 155,52 mm
Gewicht: 250 g
Diagonale afmeting: 12,5 inch
Oppervlaktebehandeling: AG
Beeldcontrast: 300:1 (typ) - AG
Vernieuwingsfrequentie: 60 Hz
Helderheid: 220 nits
Pixelresolutie:
Configuratie: RGB streep
Interface: eDP 1.2 (1 baan)
LCD modus: TN
PPI: 125
Kijkhoek: SVA 40/40/15/30
12,5 inch diagonaal met LED-achtergrondlicht, FHD UltraSlim eDP UWVA ontspiegeld (1920 x 1080)
Afmetingen omtrek: 291 x 181,4 x 2,85 mm
Actief gebied: 276,48 (B) x 155,52 typ. (H)
Gewicht: 230 g
Diagonale afmeting: 12,5 inch
Oppervlaktebehandeling: AG
Beeldcontrast: 600:1 (typ) - AG
Vernieuwingsfrequentie: 60 Hz
Helderheid: 300 nits.
Pixelresolutie:
Indeling voor: 1920 x 1080 (FHD)
Configuratie: RGB streep
Interface: eDP 1.3 (2 baan)
LCD modus: IPS/FFS/VA
PPI: 176
Kijkhoek: UWVA 85/85/85/85
12,5 inch diagonaal met LED-achtergrondlicht, FHD UltraSlim eDP UWVA (1920 x 1080) aanraakscherm met camera
Afmetingen omtrek: 291 x 181,4 x 2,85 mm
Actief gebied: 276,48 (B) x 155,52 typ. (H)
Gewicht: 230 g
Diagonale afmeting: 12,5 inch
Met aanraakfunctionaliteit: Ja
TSP-type: Verzonken
Oppervlaktebehandeling: AG
Beeldcontrast: 600:1 (typ) - AG
Vernieuwingsfrequentie: 60 Hz
Helderheid: 300 nits
Pixelresolutie:
Indeling voor: 1920 x 1080 (FHD)
Configuratie: RGB streep
Interface: eDP 1.3 (2 baan)
LCD modus: IPS/FFS/VA
PPI: 176
Kijkhoek: UWVA 85/85/85/85
Opslag/stations
Zelfcoderende schijfeenheid (FIPS-140-2) (Opal 2) van 500 GB, 7200 omwentelingen/minuut
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
95 g (0,21 lb)
Capaciteit
500 GB
Hoogte
7 mm (0,28 in)
Breedte
69,85 mm (2,75 in)
Interface
ATA-8, SATA 3.0
Overdrachtsnelheid
Synchroon: 600 MB/s
Zoektijd
Enkelvoudige track: 1,5 ms
Gemiddeld: 12 ms
Maximum: 18-22 ms
Cache
32 GB
Rotatiesnelheid
7200 omwentelingen/minuut
Logische blokken
976.773.168
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 60 °C (32° tot 140° F) (behuizingstemperatuur)
Functies
ATA-beveiliging; TCG Opal 2.x, FIPS, S.M.A.R.T., NCQ, Ultra DMA
Vaste schijf van 500 GB en 7200 omwentelingen/minuut
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
92 - 95 g (0,2 - 0,21 lb)
Capaciteit
500 GB
Hoogte
7 mm (0,28 in)
Breedte
70 mm (2,75 in)
Interface
ATA-8, SATA 2.6, 3,0 Gb/s, NCQ
Overdrachtsnelheid
Synchroon: 600 MB/s
Zoektijd
Enkelvoudige track: 1,5 tot 2 ms
Gemiddeld: 11 x 13 ms
Maximum: 18 x 22 ms
Rotatiesnelheid
7200 omwentelingen/minuut
Cache
32 GB
Logische blokken
976.773.168
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 60 °C (32° tot 140° F) (behuizingstemperatuur)
Functies
ATA-beveiliging
Zelfcoderende schijfeenheid (Opal 2) van 500 GB, 7200 omwentelingen/minuut
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
95 g (0,21 lb)
Capaciteit
500 GB
Hoogte
7 mm (0,28 in)
Breedte
70 mm (2,75 in)
Interface
ATA-8, SATA 3.0
Overdrachtsnelheid
Synchroon: 600 MB/s
Zoektijd
Enkelvoudige track: 1,5 ms
Gemiddeld: 12 ms
Maximum: 18 x 22 ms
Rotatiesnelheid
7200 omwentelingen/minuut
Cache
32 GB
Logische blokken
976.773.168
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 60 °C (32° tot 140° F) (behuizingstemperatuur)
Functies
ATA-beveiliging; TCG Opal 2.x, FIPS, S.M.A.R.T., NCQ, Ultra DMA
Vaste schijf van 1 TB en 5400 omwentelingen/minuut
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
94 - 99 g (0,21 lb)
Capaciteit
1 TB
Hoogte
7 mm (0,28 in)
Breedte
70 mm (2,75 in)
Interface
ATA-8, SATA 3.0
Overdrachtsnelheid
Synchroon: 600 MB/s
Zoektijd
Enkelvoudige track: 2 ms
Gemiddeld: 12 x 13 ms
Maximum: 18 x 23 ms
Rotatiesnelheid
5400 omwentelingen/minuut
Cache
Maximaal 32 GB
Logische blokken
976.773.168
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 60 °C (32° tot 140° F) (behuizingstemperatuur)
Functies
S.M.A.R.T., NCQ, Ultra DMA
500 GB hybride, cache van 8 GB
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
95 g (0,21 lb)
Capaciteit
500 GB
Hoogte
7 mm (0,28 in)
Breedte
70,1 mm (2,76 in)
Interface
ATA-8, SATA 2.6, 6,0 Gb/s, NCQ
Overdrachtsnelheid
Synchroon: 600 MB/s
Zoektijd
Enkelvoudige track: 2 ms
Gemiddeld: 12 ms
Maximum: NIL ms
Rotatiesnelheid
5400 omwentelingen/minuut
Cache
64 GB
Logische blokken
976.773.168
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 60 °C (32° tot 140° F) (behuizingstemperatuur)
Functies
ATA-beveiliging
128 GB 2280 M2 SATA-3 Solid-State Drive
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
8,5 - 10 g (0,019 - 0,022 lb)
Capaciteit
128 GB
Hoogte
2,23 - 3,58 mm (0,09 - 0,14 in)
Breedte
22 mm (0,87 in)
Interface
ATA-8, SATA 3.0
Prestaties
Maximum opeenvolgende leesbewerking: maximaal 540 MB/s
Maximum opeenvolgende schrijfbewerking: maximaal 300 MB/s
Logische blokken
250.069.680
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 70 °C (32° tot 158° F) (omgevingstemperatuur)
Beveiligingsvoorzieningen
ATA-beveiliging, DIPM; TRIM; DEVSLP
180 GB M2 2280 SATA-3 MLC Solid State Drive
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
< 10 g (0,022 lb)
Capaciteit
180 GB
Hoogte
2,23 mm (0,09 in)
Breedte
22 mm (0,87 in)
Interface
ATA-8, SATA 3.0
Prestaties
Maximum opeenvolgende leesbewerking: maximaal 540 MB/s
Maximum opeenvolgende schrijfbewerking: maximaal 490 MB/s
Logische blokken
351.651.888
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 70 °C (32° tot 158° F) (omgevingstemperatuur)
Beveiligingsvoorzieningen
ATA-beveiliging, DIPM; TRIM; DEVSLP
M2 2280 SATA-3 zelfcoderende MLC SSD (Solid-State Drive) (Opal 2) van 180 GB
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
< 10 g (0,022 lb)
Capaciteit
180 GB
Hoogte
2,23 mm (0,09 in)
Breedte
22 mm (0,87 in)
Interface
ATA-8, SATA 3.0
Prestaties
Maximum opeenvolgende leesbewerking: maximaal 540 MB/s
Maximum opeenvolgende schrijfbewerking: maximaal 490 MB/s
Logische blokken
351.651.888
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 70 °C (32° tot 158° F) (omgevingstemperatuur)
Beveiligingsvoorzieningen
ATA beveiliging, TCG OPAL 2.x, DIPM; TRIM; DEVSLP
256 GB 2280 SATA-3 TLC SSD (Solid-State Drive)
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
8,5 - 10 g (0,019 lb)
Capaciteit
256 GB
Hoogte
2,3 - 3,58 mm (0,09 - 0,14 in)
Breedte
22 mm (0,87 in)
Interface
ATA-8, SATA 3.0
Prestaties
Maximum opeenvolgende leesbewerking: maximaal 540 MB/s
Maximum opeenvolgende schrijfbewerking: maximaal 455 MB/s
Logische blokken
500.118.192
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 70 °C (32° tot 158° F) (omgevingstemperatuur)
Beveiligingsvoorzieningen
ATA-beveiliging, DIPM; TRIM; DEVSLP
256 GB 2280 SATA-3 TLC SSD (Solid-State Drive)
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
10 g (0,02 lb)
Capaciteit
256 GB
Hoogte
2,23 - 3,58 mm (0,14 - 0,09 in)
Breedte
22 mm (0,87 in)
Interface
ATA-8, SATA 3.0
Prestaties
Maximum opeenvolgende leesbewerking: maximaal 540 MB/s
Maximum opeenvolgende schrijfbewerking: maximaal 460 MB/s
Logische blokken
500.118.192
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 70 °C (32° tot 158° F) (omgevingstemperatuur)
Beveiligingsvoorzieningen
ATA-beveiliging; TCG Opal 2.0, DIPM; TRIM; DEVSLP
M2 2280 TLC SSD (Solid-State Drive) van 512 GB
Specificaties
Omschrijving
Gewicht station
8,5 - 10 g (0,019 - 0,02 lb)
Capaciteit
512 GB
Hoogte
2,3 mm (0,09 in)
Breedte
22 mm (0,87 in)
Interface
ATA-8, SATA 3.0
Prestaties
Maximum opeenvolgende leesbewerking: maximaal 540 MB/s
Maximum opeenvolgende schrijfbewerking: maximaal 500 MB/s
Logische blokken
1.000.215.216
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 70 °C (32° tot 158° F) (omgevingstemperatuur)
Beveiligingsvoorzieningen
ATA-beveiliging, DIPM; TRIM; DEVSLP
Beveiliging
HP-vingerafdruklezer (optioneel)
Specificaties
Omschrijving
Spanning tijdens mobiel gebruik
3,0 V - 3,6 V
Bedrijfstemperatuur
-10 °C tot 75 °C (14° - 167° F)
Afbeelding van het stroomverbruik
36 mA piek
Lage wachttijd voor vinger
950 uA
Opnamesnelheid
59000 lijnen/sec
ESD-weerstand
IEC 61000-4-2 4B (±15 KV)
Detectiematrix
200*1 (plus een andere secundaire lijn)
508 dpi
sensorgebied 10 x 1 mm
Smartcardlezer
Specificaties
Omschrijving
Smartcard standaard
PC/SC 2.0 voor Windows-smartcard standaard
Afmetingen (L x B x H)
10,5 x 2 x 8,2 mm (0,41x 0,08 x 0,32 in)
Smartcard-ondersteuning
Smartcards ISO 7816 klasse A en AB
Smartcard-interface
Smartcard-interface met T = 0 en T = 1
Ondersteuning I2C-geheugenkaart SLE4418, SLE4428, SLE4432, SLE4442, SLE4436
SLE5536, SLE6636, AT88SC1608, AT45D041-kaart en AT45DB041 kaart via externe EEPROM
Smartcard-interface
950 uA
Besturingssystemen
Er is geen stuurprogramma vereist voor dit apparaat. Oorspronkelijke ondersteuning wordt voorzien door het besturingssysteem.
Voeding
Normale modus:
Met kaart aanwezig, voordat slaapstand wordt geactiveerd: 40,9 mA
Zonder kaart aanwezig, voordat slaapstand wordt geactiveerd: 33,16 mA
Nadat slaapstand is geactiveerd met smartcard aanwezig: 380 μA
Nadat slaapstand is geactiveerd zonder smartcard aanwezig: 380 μA
Energiebesparingsmodus:
Met kaart aanwezig, voordat slaapstand wordt geactiveerd: 40,6 mA
Zonder kaart aanwezig: 380 μA
Nadat slaapstand is geactiveerd met smartcard aanwezig: 380 μA
Functies
Ondersteuning voor één sleuf
Ondersteuning voor T0-, T1-protocol
Ondersteuning voor I2C geheugenkaart SLE4418, SLE4428, SLE4432, SLE4442, SLE4436, SLE5536, SLE6636, AT88SC1608, AT45D041-kaart en AT45DB041-kaart via externe EEPROM
Ondersteuning voor kaart ISO7816 klasse A, B en C (5 V/3 V/1,8 V)
Geïmplementeerd als een full-speed USB-apparaat met bulkoverdracht-eindpunt, massa-
opslag-eindpunt
Ingebouwde PLL voor vereisten USB- en smartcardklok
Ondersteuning voor EEPROM voor aanpassing USB-beschrijving (PID/VID/iManufacturer/iProduct/serienummer), directe webpaginakoppeling en toegang geheugenkaartmodule.
EEPROM programmeerbaar via USB-interface
Ondersteuning voor software-update voor geheugenkaartmodule
Ondersteuning voor directe webpaginakoppeling via configuratie in externe EEPROM
Ondersteuning voor korte APDU en uitgebreide APDU
Compatibel met Microsoft USB-CCID-stuurprogramma
Ondersteuning voor activering op afstand middels plaatsen/verwijderen van kaart
Ondersteuning voor selectieve USB-onderbreking
Ondersteuning voor energiebesparingsmodus (met één pin om te kiezen tussen normale/PWR-besparingsmodus)
Ondersteuning voor kaartvoeding via huidige beschermingsmechanisme
Ingebouwde resonator
Ondersteuning voor USB-LPM-functies (Link Power Management)
Geïntegreerde klokbron.
Netwerk/communicatie
HP hs3110/3114 HSPA+ module voor mobiel breedband
Specificatie
Omschrijving
Technologie/besturingsbanden
HSPA+: 2100 (band 1), 1900 (band 2), 1700 (band 4), 850 (band 5), 900 (band 8) MHz
E-GPRS: 1900 (band 2), 1800 (band 3), 850 MHz (band 5), 900 MHz (band 8) MHz
Standaarden voor draadloos protocol
E-GPRS: Klasse B, meerdere sleuven klasse 33, coderingsschema's CS1 - CS4 en MSC1 - MSC9.
UMTS/WCDMA: release 99 en release 7
GPS
Standalone, A-GPS
GPS-banden
1575,42 MHz ± 1,023 MHz, GLONASS 1596-1607 MHz
Maximale gegevenssnelheden
HSPA+: 21,6 Mbps (downloaden), 5,76 Mbps (uploaden)
HSPA: 7,2 Mbps (downloaden), 5,76 Mbps (uploaden)
WCDMA PS: 384 kbps (downloaden), 384 kbps (uploaden)
WCDMA CS: 64 kbps (downloaden), 64 kbps (uploaden)
E-GPRS: 296 kbps (downloaden), 236,8 kbps (uploaden)
GPRS: 107 kbps (downloaden), 85,6 kbps (uploaden)
Maximaal uitgangsvermogen
HSPA+: 24 dBm
E-GPRS 1800/1900: 26 dBm
E-GPRS 850/900: 27 dBm
GPRS 1800/1900: 30 dBm
GPRS 850/900: 33 dBm
Maximum energieverbruik
2500 mA (piek) 600 mA (gemiddeld)
Vormfactor
M.2, 3042-S3 key B
Gewicht
6 g
Afmetingen (L x B x H)
42 x 30 x 2,3 mm (1,65 x 1,18 x 0,09 in)
HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE-module voor mobiel breedband
Specificatie
Omschrijving
Technologie/besturingsbanden
LTE: 2100 (band 1), 1900 (band 2), 1800 (band 3), 1700/2100 (band 4), 850 (band 5), 2600 (band 7), 900 (band 8), 700 (band 12 laagste), 700 (band 13 hoogste), 700 (band 17 laagste), 800 (band 20), 700 (band 28)
HSPA+: 2100 (band1), 1900 (band 2), 1700/2100 (band 4), 850 (band 5), 900 MHz (band 8)
EV-DO: 850 (BC0), 1900 (BC1) MHz (werkt alleen met Verizon)
E-GPRS: 1900 (band 2), 1800 (band 3), 850 MHz (band 5), 900 MHz (band 8) MHz
Standaarden voor draadloos protocol
3GPP release 10 LTE-specificatie CAT.4, 20 MHz BW WCDMA R99, 3GPP release 5, 6, 7 en 8 UMTS-specificatie
1xEVDO release 0, A en B.
E-GPRS: Klasse B, meerdere sleuven klasse 33, coderingsschema's CS1 - CS4 en MSC1 - MSC9.
GPS
Standalone, A-GPS (MS-A, MS-B en XTRA)
GPS-banden
1575,42 MHz ± 1,023 MHz, GLONASS 1596-1607 MHz
Maximale gegevenssnelheden
LTE: 150 Mbps (downloaden), 50 Mbps (uploaden)
DC-HSPA+: 42 Mbps (downloaden), 5,76 Mbps (uploaden)
HSPA+: 21 Mbps (downloaden), 5,76 Mbps (uploaden)
CDMA 1xRTT: 153,6 kbps (downloaden), 153,6 kbps (uploaden)
EVDO rel. A: 3,1 Mbps (downloaden), 1,8 Mbps (uploaden)
EVDO rel. B: 14,7 Mbps (downloaden), 5,4 Mbps (uploaden)
EDGE: 236,8 kbps (downloaden), 236,8 kbps (uploaden)
GPRS: 85,6 kbps (downloaden), 85,6 kbps (uploaden)
Maximaal uitgangsvermogen
LTE: 23 dBm
HSPA+: 23,5 dBm
1xRTT/EVDO: 24 dBm
E-GPRS 1900/1800: 26 dBm
E-GPRS 850/900: 27 dBm
GPRS 1800/1900: 29,5 dBm
GPRS 850/900: 32/5 dBm
Maximum energieverbruik
LTE: 1200 mA (piek) 900 mA (gemiddeld)
HSPA+: 1100 mA (piek) 800 mA (gemiddeld)
1xRTT/EVDO: 1000 mA (piek) 700 mA (gemiddeld)
E-GPRS: 2800 mA (piek) 500 mA (gemiddeld)
Vormfactor
M.2, 3042-S3 key B
Gewicht
6,2 g
Afmetingen (L x B x H)
42 x 30 x 2,3 mm (1,65 x 1,18 x 0,09 in)
Broadcom 943228 dual-band 802.11 a/b/g/n (2 x 2) Bluetooth 4.0 combo
Specificatie
Omschrijving
Standaarden voor draadloos LAN
IEEE 802.11a
IEEE 802.11b
IEEE 802.11g
IEEE 802.11n
HSPA+: 2100 (band1), 1900 (band 2), 1700/2100 (band 4), 850 (band 5), 900 MHz (band 8)
EV-DO: 850 (BC0), 1900 (BC1) MHz (werkt alleen met Verizon)
E-GPRS: 1900 (band 2), 1800 (band 3), 850 MHz (band 5), 900 MHz (band 8) MHz
Interoperabiliteit
Wi-Fi gecertificeerd
Frequentieband
802.11b/g/n
  • 2,402 tot 2,482 GHz
  opmerking:
Opmerking: De FCC heeft verklaard dat producten die passief scannen op kanaal 12/13 en die in staat zijn om uit te zenden, met ingang van 1 januari 2015 volledig moeten voldoen aan de eisen van 15.247 of deze kanalen anders onbruikbaar moeten maken.
802.11a
  • 4,9 tot 4,95 GHz (Japan)
  • 5,15 tot 5,25 GHz
  • 5,25 tot 5,35 GHz
  • 5,47 tot 5,725 GHz
  • 5,825 tot 5,850 GHz
  opmerking:
Indonesië biedt alleen ondersteuning voor 5,725 - 5,825 GHz (CH149 - CH161)
Uitgangsvermogen
802.11a: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54 Mbps
802.11b: 1, 2, 5.5, 11 Mbps
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54 Mbps
802.11n: MCS 0 ~ MCS 15, (20 MHz en 40 MHz)
Energieverbruik
Zenden: 2 W (max)
Ontvangen: 1,6 W (max)
Inactieve modus (PSP): 180 mW (WLAN verbonden)
Inactieve modus: 60 mW (WLAN niet-verbonden)
Radio uitgeschakeld: 30 mW
Energiebeheer
ACPI- en PCI-Express-compatibel energiebeheer
802.11-compatibele energiebesparingsmodus
Gevoeligheid ontvanger
802.11b, 1 Mbps: -94 dBm maximum
802.11b, 11 Mbps: -86 dBm maximum
802.11g, 6 Mb2ps: -88 dBm maximum
802.11g, 54 Mbps: -74 dBm maximum
802.11a, 6 Mbps: -86 dBm maximum
802.11a, 54 Mbps: -72 dBm maximum
802.11n, MCS07: -69 dBm maximum
802.11n, MCS15: -66 dBm maximum
  opmerking:
De gevoeligheid van de ontvanger wordt gemeten bij een pakketfoutpercentage van 8% voor 802.11b (CKK-modulatie) en een pakketfoutpercentage van 10% voor 802.11a / g (OFDM-modulatie).
Type antenne
Hoog rendement antenne met ruimtelijke diversiteit, gemonteerd in de displaybehuizing
Er worden twee geïntegreerde dual-band 2,4/5 GHz antennes voor de kaart verstrekt ter ondersteuning van WLAN MIMO- en Bluetooth-communicatie
Vormfactor
PCI-Express M.2 Mini Card
Afmetingen
Type 2230: 2,3 x 22 x 30 mm
Type 1630: 2,3 x 16 x 30 mm
Gewicht
Type 2230: 2,8 g
Type 1630: 2 g
Netspanning in bedrijf
3,3 v +/- 9 %
Temperatuur
In bedrijf: 10 °C tot 70 °C (14° tot 158° F)
Buiten bedrijf: -40 °C tot 80 °C (-40° tot 176° F)
Vochtigheid
In bedrijf: 10% tot 90% (zonder condensatie)
Buiten bedrijf: 5% tot 95% (zonder condensatie)
Hoogte
In bedrijf: 0 tot 3.048 m
Buiten bedrijf: 0 tot 15.240 m
LED-activiteit
LED oranje - radio uit; LED wit - radio aan
Geïntegreerde HP-module met Bluetooth 4.0+ EDR draadloze technologie
Specificaties
Omschrijving
Bluetooth-specificatie
4.0+ EDR-compatibel
Frequentieband
2402 tot 2480 MHz
Aantal beschikbare kanalen
79 (1 MHz) beschikbare kanalen
Gegevenssnelheden en -doorvoer
3 Mbps gegevenssnelheid; doorvoer maximaal 2,17 Mbps
Synchrone verbindingsgeoriënteerde koppelingen maximaal 3 spraakkanalen van 64 kbps
Asynchrone verbindingloze koppelingen 2178,1 kbps/177,1 kbps asymmetrisch of 1306,9 kbps symmetrisch
Zendvermogen
De Bluetooth-component werkt als een Klasse II Bluetooth-apparaat met een maximum zendvermogen van +4 dBm voor BR en EDR.
Gevoeligheid ontvanger
Modulatie
0,01% BER
0,001% BER
GFSK
-80 dBm
-70 dBm
π/4-DQPSK
-80 dBm
-70 dBm
8DPSK
-80 dBm
-70 dBm
Energieverbruik
Piek (Tx) 330 mW
Piek (Rx) 230 mW
Selectieve onderbreking 17 mW
Bereik
Max. 10 m
Elektrische interface
USB 2.0-compatibel
Bluetooth-software ondersteund
Volledige ondersteuning voor Bluetooth-beveiligingsvoorzieningen
Energiebeheer
Microsoft Windows ACPI en USB-busondersteuning
Zelf-configureerbaar om energiebesparing te optimaliseren in alle modi, inclusief de Standby, Hold, Park en Sniff
Veiligheidscertificeringen
Alle nodig voorgeschreven goedkeuringen voor ondersteunde landen, inclusief FCC (47 CFR) deel 15C, sectie 15.247 en 15.249
Energiebeheer
ETS 300 328, ETS 300 826
Laagspanningsrichtlijn IEC950
Certificaten
UL-, CSA- en CE-markering
Serial Port Profile (SPP)
Service Discovery Application Profile (SDAP)
Dial-Up Networking (DUN)
Generic Object Exchange Profile (GOEP)
Object Push Profile (OPP)
File Transfer Profile (FTP)
Synchronisatie-profiel (SYNC)
Hard Copy Cable Replacement (HCRP)
Personal Area Networking-profiel (PAN)
Human Interface Device-profiel (HID)
FAX-profiel (FAX)
Basic Imaging Profile (BIP)
Headset Profile (HSP)
Hands Free Profile (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Realtek 802.11 b/g/n (1 x 1)
Specificaties
Omschrijving
Standaarden voor draadloos LAN
IEEE 802.11b
IEEE 802.11g
IEEE 802.11n
Interoperabiliteit
Wi-Fi gecertificeerd
Frequentieband
802.11b/g/n
2,402 - 2,482 GHz
  opmerking:
De FCC heeft verklaard dat producten die passief scannen op kanaal 12/13 en die in staat zijn om uit te zenden, met ingang van 1 september 2014 volledig moeten voldoen aan de eisen van 15.247 of deze kanalen anders onbruikbaar moeten maken.
Gegevenssnelheden
802.11b: 1, 2, 5.5, 11 Mbps
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54 Mbps
802.11n: MCS 0 ~ MCS 07, (20 MHz)
Modulatie
Direct Sequence Spread Spectrum
BPSK, QPSK, CCK, 16-QAM, 64-QAM
Beveiliging
IEEE en Wi-Fi compatibel 64 / 128 bit WEP encryptie voor alleen a/b/g modus
AES-CCMP: 128-bits hardware
802.1 x-authenticatie
WPA, WPA2: 802.1x. WPA-PSK, WPA2-PSK, TKIP en AES
WPA2-certificering
IEEE 802.11i
Cisco gecertificeerde extensies, alle versies via CCX4 en CCX Lite
WAPI
Modellen voor netwerkarchitectuur
Ad-hoc (peer-to-peer)
Infrastructuur (toegangspunt vereist)
Roaming
Met IEEE 802.11 compatibele roaming tussen toegangspunten
Uitgangsvermogen
802.11b: +16 dBm minimum
802.11g: +14 dBm minimum
802.11a: +14 dBm minimum
802.11n HT20 (2,4GHz): +13 dBm minimum
802.11n HT40 (2,4 GHz): +13 dBm minimum
802.11n HT20 (5 GHz): +12 dBm minimum
802.11n HT40 (5 GHz): +12 dBm minimum
Energieverbruik
Zenden: 2,0 W
Ontvangen: 1,6 W
Inactieve modus (PSP): 180 mW (WLAN verbonden)
Inactieve modus: 60 mW (WLAN niet-verbonden)
Radio uitgeschakeld: 30 mW
Energiebeheer
Met ACPI en PCI-Express compatibel energiebeheer - met 802.11 compatibele energiebesparingsmodus
802.11-compatibele energiebesparingsmodus
Gevoeligheid ontvanger
802.11b, 1 Mbps: -94 dBm maximum
802.11b, 11 Mbps: -86 dBm maximum
802.11g, 6 Mbps: -88 dBm maximum
802.11g, 54 Mbps: -74 dBm maximum
802.11a, 6 Mbps: -86 dBm maximum
802.11a, 54 Mbps: -72 dBm maximum
802.11n, MCS07: -69 dBm maximum
802.11n, MCS15: -66 dBm maximum
  opmerking:
De gevoeligheid van de ontvanger wordt gemeten bij een pakketfoutpercentage van 8% voor 802.11b (CKK-modulatie) en een pakketfoutpercentage van 10% voor 802.11a / g (OFDM-modulatie).
Type antenne
Hoog rendement antenne met ruimtelijke diversiteit, gemonteerd in de beeldschermbehuizing.
Twee geïntegreerde antennes van 2,4 GHz zijn beschikbaar op de kaart ter ondersteuning van WLAN- en Bluetooth-communicatie (ondersteuning voor één of twee antennes is afhankelijk van platformvereiste)
Vormfactor
PCI-Express M.2 Mini Card
Afmetingen
Type 2230: 2,3 x 22 x 30 mm (0,09 x 0,86 x 1,18 in)
Type 1630: 2,3 x 16 x 30 mm (0,09 x 0,62 x 1,18 in)
Gewicht
Type 2230: 2,8 g
Type 1630: 2 g
Netspanning in bedrijf
3,3 v +/- 9 %
LED-activiteit
LED oranje - radio uit; LED wit - radio aan
Intel 7265 802.11ac 2 x 2 Bluetooth 4.1 combo
Specificatie
Omschrijving
Standaarden voor draadloos LAN
IEEE 802.11 ac/a/b/g/n
Interoperabiliteit
Wi-Fi-certificering
WLAN + Bluetooth combo M.2-kaartapparaat moet voldoen aan alle vereisten om ondersteuning te bieden voor Bluetooth 4.1 en achterwaartse compatibiliteit met 2.1 met EDR
Frequentieband
802.11b/g/n
  • 2,402-2,482 GHz
  opmerking:
De FCC heeft verklaard dat producten die passief scannen op kanaal 12/13 en die in staat zijn om uit te zenden, met ingang van 1 januari 2015 volledig moeten voldoen aan de eisen van 15.247 of deze kanalen anders onbruikbaar moeten maken.
802.11a/n/ac
  • 4,9 - 4,95 GHz (Japan)
  • 5,15 - 5,25 GHz
  • 5,25 - 5,35 GHz
  • 5,47 - 5,725 GHz
  • 5,825 - 5,85
      opmerking:
    Indonesië biedt alleen ondersteuning voor 5,725 - 5,825 GHz (CH149 - CH161)
Antenne-interface
Met antennes die in het systeem zijn geïnstalleerd, is de maximale versterking van de antenne minder dan +3 dBi in de 2,4 GHz-band en minder dan +4 dBi in de 5 GHz-band, om ervoor te zorgen dat het apparaat voldoet aan de voorgeschreven limieten.
Gegevenssnelheden
02.11b: 1, 2, 5.5, 11 Mbps
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54 Mbps
802.11a: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54 Mbps
802.11n: MCS 0 ~ MCS 15, (20 MHz en 40 MHz)
802.11ac: MCS0 ~ MCS9, (1SS en 2SS) (20 MHz, 40 MHz en 80 MHz)
Modulatie
Direct Sequence Spread Spectrum
BPSK, QPSK, CCK, 16-QAM, 64-QAM, 256-QAM
Beveiliging
IEEE en Wi-Fi compatibel 64 / 128 bit WEP encryptie voor alleen a/b/g modus
AES-CCMP: 128-bits hardware
802.1 x-authenticatie
WPA, WPA2: 802.1x. WPA-PSK, WPA2-PSK, TKIP en AES.
WPA2-certificering
IEEE 802.11i
Cisco gecertificeerde extensies, alle versies tot en met V5
WAPI
Modellen voor netwerkarchitectuur
Ad-hoc (peer-to-peer)
Infrastructuur (toegangspunt vereist)
802.11r snelle roaming
Roaming
Met IEEE 802.11 compatibele roaming tussen toegangspunten
Uitgangsvermogen
802.11b: +16 dBm minimum
802.11g: +14 dBm minimum
802.11a: +14 dBm minimum
802.11n HT20 (2.4 GHz): +13 dBm minimum
802.11n HT40 (2.4 GHz): +13 dBm minimum
802.11n HT20 (5 GHz): +14 dBm minimum
802.11n HT40 (5 GHz): +12 dBm minimum
802.11ac 80 MHz (5 GHz): +11 dBm minimum
Energieverbruik
Zenden: 2.0 W
Ontvangen: 1,6 W
Inactieve modus (PSP): 180 mW (WLAN verbonden)
Inactieve modus: 60 mW (WLAN niet-verbonden)
Radio uitgeschakeld: 30 mW
Energiebeheer
ACPI- en PCI-Express-compatibel energiebeheer
802.11-compatibele energiebesparingsmodus
Gevoeligheid ontvanger
802.11b, 1 Mbps: -94 dBm maximum
802.11b, 11 Mbps: -86 dBm maximum
802.11a/g, 6 Mbps: -88 dBm maximum
802.11a/g, 54 Mbps: -74 dBm maximum
802.11n, MCS07: -69 dBm maximum
802.11n, MCS15: -66 dBm maximum
802.11ac, 1SS, MCS-0: -86 dBm maximum
802.11ac, 1SS, MCS-9: -61 dBm maximum
802.11ac, 2SS, MCS-0: -83 dBm maximum
802.11ac, 2SS, MCS-9: -58 dBm maximum
  opmerking:
De gevoeligheid van de ontvanger wordt gemeten bij een pakketfoutpercentage van 8% voor 802.11b (CKK-modulatie) en een pakketfoutpercentage van 10% voor 802.11a / g (OFDM-modulatie).
Type antenne
Hoog rendement antenne met ruimtelijke diversiteit, gemonteerd in de displaybehuizing
Er worden twee geïntegreerde dual-band 2,4/5 GHz antennes voor de kaart verstrekt ter ondersteuning van WLAN MIMO-communicatie- en Bluetooth-communicatie
Vormfactoren
PCI-Express M.2 MiniCard
Afmetingen
Type 2230: 2,3 x 22 x 30 mm (0,09 x 0,86 x 1,18 in)
Type 1630: 2,3 x 16 x 30 mm (0,09 x 0,62 x 1,18 in)
Gewicht
Type 2230: 2,8 g
Type 1630: 2 g
Netspanning in bedrijf
3,3 V, ± 9%
Temperatuur
In bedrijf: 10 °C tot 70 °C (14° tot 158° F)
Buiten bedrijf: -0 °C tot 80 °C (-40° tot 176° F)
Vochtigheid
In bedrijf: 10% tot 90% (zonder condensatie)
Buiten bedrijf: 5% tot 95% (zonder condensatie)
Hoogte
In bedrijf: 0 tot 3.048 m
Buiten bedrijf: 0 tot 15.240 m
LED-activiteit
LED oranje - radio uit; LED wit - radio aan
Geïntegreerde HP-module met Bluetooth 4.0+ EDR draadloze technologie
Specificatie
Omschrijving
Bluetooth-specificatie
4.0 + EDR-compatibel
Frequentieband
2402 tot 2480 MHz
Aantal beschikbare kanalen
79 (1 MHz) beschikbare kanalen
Gegevenssnelheden en -doorvoer
3 Mbps gegevenssnelheid; doorvoer maximaal 2,17 Mbps
Synchrone verbinding-georiënteerde koppelingen maximaal 3, 64 kbps, spraakkanalen
Asynchrone verbindingloze koppelingen 2178,1 kbps/177,1 kbps asymmetrisch of 1306,9 kbps symmetrisch
Zendvermogen
De Bluetooth-component werkt als een Klasse II Bluetooth-apparaat met een maximum zendvermogen van +4 dBm voor BR en EDR
Gevoeligheid ontvanger
Modulatie
0,01% BER
0,001% BER
GFSK
-80 dBm
-70 dBm
π/4-DQPSK
-80 dBm
-70 dBm
8DPSK
-80 dBm
-70 dBm
Energieverbruik
Piek (Tx) 330 mW
Piek (Rx) 230 mW
Selectieve onderbreking 17 mW
Bereik
Max. 10 m
Elektrische interface
USB 2.0-compatibel
Koppelingstopologie met Bluetooth-softwareondersteuning
Microsoft Windows Bluetooth-software
Elektrische interface
Point to Point, Multipoint Pico Nets maximaal 7 slaven
Bluetooth-software ondersteund
Volledige ondersteuning voor Bluetooth-beveiligingsvoorzieningen
Energiebeheer
Microsoft Windows ACPI en USB-busondersteuning
Zelf-configureerbaar om energiebesparing te optimaliseren in alle modi, inclusief de Standby, Hold, Park en Sniff
ETS 300 328, ETS 300 826
Veiligheidscertificeringen
Alle noodzakelijke voorgeschreven goedkeuringen voor ondersteunde landen, waaronder: FCC (47 CFR) Onderdeel 15C, Sectie 15.247 en 15.249
Certificaten
Laagspanningsrichtlijn IEC950
UL-, CSA- en CE-markering
Serial Port Profile (SPP)
Service Discovery Application Profile (SDAP)
Dial-Up Networking (DUN)
Generic Object Exchange Profile (GOEP)
Object Push Profile (OPP)
File Transfer Profile (FTP)
Bluetooth-profielen ondersteund
Synchronisatie-profiel (SYNC)
Hard Copy Cable Replacement (HCRP)
Personal Area Networking-profiel (PAN)
Human Interface Device-profiel (HID)
FAX-profiel (FAX)
Basic Imaging Profile (BIP)
Headset Profile (HSP)
Hands Free Profile (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
NFC-controller (Near Field Communication)
Specificatie
Omschrijving
Afmetingen (L x B x H)
Module 25 x 10 x 2 mm
USB 3.0-poort
USB basistype-C
DisplayPort
VGA
RJ-45/Ethernet
Dockingconnector
Hoofdtelefoon/microfoon-combo
AC-poort
Chipset
NPC100
Systeeminterface
IC
Eén NGFF-sleuf (2280) voor SSD
NFC RF-standaarden
ISO/IEC 14443 A
ISO/IEC 14443 B
ISO/IEC 15693
ISO/IEC 18092
ECMA-340 NFCIP-1 doel en initiator
ECMA-320 NFCIP-2
Ondersteuning NFC-forum
Tagtype 1, type 2, type 3 en type 4, NFCIP-1 en NFCIP-2
Lezermodus (PCD-VCD)
ISO/IEC 14443 A
ISO/IEC 14443 B
ISO/IEC 15693
MIFARE 1K
MIFARE 4K
MIFARE DESFire
FeliCa
Jewel- en Topaz-kaarten
Kaartemulatiemodus (PICC-VICC)
ISO/IEC 14443 B en B
  opmerking:
Met toepassing of UICC-ondersteuning
MIFARE
FeliCa
Frequentie
13,56 MHz
Ondersteuning voor NFC-modi
Lezer/schrijver peer-to-peer, kaartemulatie
Onbewerkte RF SATA-snelheden
106, 212, 424, 848 kbps
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 70 °C
Vochtigheid
In bedrijf: 10% tot 90% (zonder condensatie)
Buiten bedrijf: 5% tot 95% (zonder condensatie)
Netspanning benodigdheden
2,97 tot 5,5 V
I/O-spanning
1,8 V of 3,3 V
Energieverbruik
Modus
Energieverbruik (algemeen)
Polling
7,3 mA
Gedetecteerde testtagtype 1
Totaal 283,8 mA
Netto module 236,8 mA
Gedetecteerde testtagtype 2
Totaal 288,8 mA
Netto module 241,8 mA
Gedetecteerde testtagtype 3
Totaal 287,7 mA
Netto module 240,7 mA
Gedetecteerde testtagtype 4
Totaal 282,3 mA
Netto module 235,3 mA
Audio/multimedia
DTS Studio Sound
Specificaties
Omschrijving
Hardware
Implementatie:
CX7501
Functietoetsen voor volumeregeling:
Geluid harder, geluid zachter en geluid uitschakelen
Full-duplex:
Ja
Hoofdtelefoon/microfoon in:
Ja, combinatieaansluiting
Line-in/line-out:
Ja, via dock
Geïntegreerde microfoon:
Ja, dubbele digitale microfoonarray
Audio-uitvoerkwaliteit
Frequentie-reactie:
20 Hz - 20 kHz
Signaal naar ruis-verhouding:
> 85 dB
Totale harmonische vervorming:
Ruisvloer
-110 dB
Samplefrequentie afspelen/opnemen:
8 tot 48 kHz
DAC:
16, 20 of 24 bits
ADC:
16 of 20 bits
Geïntegreerde stereoluidsprekers
Vermogen:
2 watt
Impedantie:
4 ohm