HP JetAdvantage On Demand - De ActiveDirectory Upload Service configureren

Zakelijke beheerders binnen bedrijven kunnen eenvoudig gebruikersaccounts maken, verifiëren en opslaan met behulp van de HP On Demand Active Directory Upload Service. Gebruik dit document voor stapsgewijze instructies voor het installeren en configureren van de HP On Demand Active Directory Upload Service.
Voordat u begint
Bekijk voorafgaand aan de configuratie van de Active Directory Upload Service de volgende vereisten:
  • Een Company Admin-account in HP JetAdvantage On Demand
  • Een Windows-desktopcomputer
  • Microsoft .NET Framework versie 3.5 of hoger geïnstalleerd
  • De bindingstekenreeksvan uw LDAP-server (deze gegevens zijn wellicht nodig)
  • Uw LDAP-attribuutnamen
Stap één: Download de ActiveDirectory Upload Service en installeer het configuratiehulpprogramma
Volg deze stappen voor het downloaden van de ActiveDirectory Upload Service:
  1. Ga naar http://www.hpondemand.com en meld u aan met uw beheerdersgegevens van HP JetAdvantage On Demand.
  2. Klik op Ga naar dashboard.
  3. Klik in het linkerdeelvenster van het Dashboard op Hulpprogramma's.
  4. Klik op Downloaden voor het hulpprogramma ActiveDirectory Upload Service.
  5. Sla het zipbestand op uw bureaublad op, pak het uit en dubbelklik op het .msi-bestand.
  6. Volg de aanwijzingen van de HP On Demand Active Directory Upload Service Setup Wizard om de HP On Demand Active Directory Upload Configuration Utility te installeren.
Stap twee: De HP On Demand Active Directory Upload Service configureren
Voer de volgende stappen uit om de HP On Demand Active Directory Upload Service te configureren:
  1. Klik op het bureaublad op Start > Alle programma's > HP On Demand AD Upload en selecteer vervolgens HP On Demand Active Directory Upload Configuration Utility.
      opmerking:
    Het meldingengebied (systeemvak) bevat het HP On Demand Active Directory Upload Service-pictogram ().
    Afbeelding : HP On Demand Active Directory Upload Service
  2. Voer de volgende stappen in het gedeelte Configuratie van Local Active Directory/LDAP uit:
    1. Typ uw LDAP-bindingstekenreeks.
      • U kunt ook uw Gebruikersnaam en Wachtwoord invoeren om met LDAP te verifiëren.
      • Tevens kunt u een LDAP-queryfilter typen om de zoekcriteria voor de gebruikersset te definiëren.
    2. Klik op Bind om gebruikers bij de server te verifiëren.
    Afbeelding : Configuratie van Local Active Directory/LDAP
  3. Voer de volgende stappen uit in het gedeelte LDAP-gebruikerseigenschappen aan HP On Demand toewijzen:
    1. Selecteer een optie in de vervolgkeuzelijst Standaard LDAP-toewijzingen.
    2. Klik op de eigenschapknoppen Voornaam en Achternaam om de naam te bewerken.
    3. Selecteer het aantal cijfers in een telefoonnummer in de vervolgkeuzelijst Lengte basistelefoonnummer. Hiermee kan JetAdvantage On Demand de telefoonnummers die uit de LDAP worden opgehaald de juiste notatie geven.
      Afbeelding : LDAP-gebruikerseigenschappen aan HP On Demand toewijzen
      Afbeelding : Active Directory-eigenschappen uploaden
  4. Voer de volgende stappen uit in het gedeelte HP On Demand Account
    1. Typ de Gebruikersnaam en het Wachtwoord die in uw JetAdvantage On Demand Company Company Admin-account zijn ingesteld.
    2. Klik op Verifiëren.
    Afbeelding : HP On Demand Account-verificatie
  5. In het gedeelte Automatische Updates kunt u optioneel ADSync selecteren om elke dag op een specifiek moment als Windows-service te worden uitgevoerd.
    Afbeelding : Automatische updates
  6. Selecteer een van de volgende opties voor het uitvoeren van de taken in het gedeelte Handelingen:
    • Gebruikers queryen: Test de verbinding met de Active Directory en de LDAP-toewijzingen.
    • Gebruikers exporteren: Maakt een .csv-bestand met de gebruikers die door de LDAP-query worden geretourneerd.
    • Voorbeeld/update van HP On Demand: Hiermee wordt een lijst gegenereerd met updates op basis van het LDAP-filter en de LDAP-toewijzingen en wordt JetAdvantage On Demand met de updates bijgewerkt.
        opmerking:
      Er vinden geen updates plaats in de Active Directory.
    • Service starten: Hiermee wordt de Windows-service voor Automatische Updates gestart.
    • Configuratie opslaan: Hiermee worden de huidige instellingen naar de schijf geschreven.