HP computers - Proefversie van Microsoft Office 365 starten (Windows 10)

Dit document is alleen van toepassing op HP en Compaq computers die met Windows 10 zijn geleverd.
Office 365 is een abonnementenservice die toegang biedt tot een verzameling van applicaties van Microsoft Office voor persoonlijke en zakelijke productiviteit, inclusief Word, Excel, PowerPoint, OneNote en andere. Gebruik dit document voor het installeren van een proefversie van Office 365 op uw HP computer met behulp van de app Get Office.

Microsoft Office 365 installeren

Get Office is een app die de evaluatieversie van Office 365 opent op de website van Microsoft Office. Deze app is vooraf geïnstalleerd op veel HP computers die zijn geleverd met Windows 10. Als de app niet is geïnstalleerd, kunt u de nieuwste evaluatieversie van Microsoft Office voor HP computers downloaden en installeren van de website van Microsoft Office (in het Engels).
opmerking:
U hebt een gebruikersaccount van Microsoft nodig om Microsoft Office 365 in te stellen. Raadpleeg HP computers - Gebruikersaccounts en aanmeldingen beheren (Windows 10) voor meer informatie over het instellen van een Microsoft-account.
Gebruik de app Get Office om uw gratis prefversie van Office 365 te starten:
  1. Zorg dat u een verbinding hebt met internet.
  2. Typ in Windows Get Office in Zoeken en selecteer Get Office in de zoekresultaten.
    Afbeelding : Get Office zoeken
    Zoekresultaten in Windows voor Get Office
  3. Klik in het venster Microsoft Office op Gratis proberen.
    Afbeelding : Venster app Get Office
     Microsoft Office 365 gratis proberen
    De website van Microsoft wordt geopend in uw internetbrowser.
  4. Klik op Eén maand gratis proberen.
    Afbeelding : Uw gratis proefversie starten
    Probeer Office gratis, start uw gratis maand
  5. Meld u aan bij uw Microsoft-account als dit wordt gevraagd.
  6. De pagina Welkom bij uw account wordt geopend met een aanbieding voor Office.
    Afbeelding : De pagina Welkom bij u waccount
    De pagina Welkom bij uw account, u hebt de aanbieding voor een gratis versie van Office geclaimd.
  7. Klik op Installeren en volg de instructies op het scherm.
    Afbeelding : Office installeren
    Klik op Installeren om de gratis proefversie van Office te installeren
  8. Volg de instructies op het scherm om de proefversie te starten.
    De gratis proefversie gaat automatisch over in een betaald abonnement nadat deze is verlopen.
    opmerking:
    Ondersteuning voor Office 365 wordt voorzien door Microsoft.