• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - Foto's van een camera of smartphone naar uw computer kopiëren (Windows 10)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 10.
Kopieer de foto's van uw camera, smartphone of geheugenkaart naar de app Foto's in Windows 10, zodat u ze kunt bekijken, organiseren en delen.
Voer de volgende stappen uit:
  1. Voordat u foto's van uw apparaat naar uw computer kunt overbrengen, moet u het apparaat met de digitale foto's verbinden met uw computer. Gebruik een van de volgende opties:
    • USB-verbinding - Controleer of de computer is ingeschakeld en Windows is gestart. Sluit de camera of smartphone aan op de computer met de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd en schakel vervolgens het apparaat in.
      Afbeelding : Desktop-pc - Kabelverbinding met de digitale camera
      Kabel tussen camera en computer
    • Geheugenkaart - De meeste camera's en sommige smartphones gebruiken een uitneembare geheugenkaart om digitale foto's op te slaan. Als uw computer een geheugenkaartlezer heeft of u heeft een externe kaartlezer, en die ondersteunt het zelfde type kaart dan die wordt gebruikt door uw apparaat, kunt u uw computer gebruiken om toegang te krijgen tot de foto's op de kaart.
      Verwijder de geheugenkaart uit uw camera en plaats deze in de juiste sleuf in de geheugenkaartlezer.
        opmerking:
      Hoewel uw smartphone mogelijk een geheugenkaart heeft (meestal Micro SD), kan het eenvoudiger zijn om het apparaat aan te sluiten op de computer met een USB-kabel, aangezien sommige geheugenkaarten moeten worden uitgenomen door de achterkant en de accu van het apparaat te verwijderen.
      Afbeelding : Ingebouwde geheugenkaartlezer in een desktop-pc
      Geheugenkaart in een pc
  2. Een bericht wordt weergegeven in de rechterbenedenhoek van het computerscherm met de naam van het apparaat.
    Klik op het bericht om het venster Automatisch afspelen te openen.
  3. Klik in het venster Automatisch afspelen op Foto's en video's importeren.
    Afbeelding : Selecteren om te importeren in Foto's
    Selecteren om te importeren in Foto's
  4. De app Foto's wordt geopend en controleert of er nieuwe foto's en video's op uw apparaat staan.
    Afbeelding : De app Foto op zoek naar nieuwe foto's en video's
    De app Foto op zoek naar nieuwe foto's en video's
  5. Wanneer de app Foto's de resultaten van het zoeken weergeeft, klikt u op importeren.
    Afbeelding : Foto's en video's importeren
    Alle foto's en video's importeren
    De app Foto's kopieert de foto's op uw apparaat in de Afbeeldingen- bibliotheek op uw computer.
    Afbeelding : Foto's worden geïmporteerd
    Foto's worden geïmporteerd