• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

• Feedback

Bezig met laden...

HP computers - De nieuwste versie van Windows 10 installeren

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 10.
De nieuwe versies van Windows 10 worden via Windows Update op uw computer geïnstalleerd. Dit document legt uit wat er gebeurt als Windows automatisch updates installeert, en omvat instructies voor het handmatig installeren van updates.
Raadpleeg Toekomstige functies van Windows 10 van Microsoft (in het Engels) voor meer informatie over de functies in Windows 10.
opmerking:
Windows Update vereist een minimale hoeveelheid vrije ruimte op de vaste schijf om de nieuwste update te installeren. Het is mogelijk dat u wordt gevraagd om externe opslag aan te sluiten om de update te voltooien. Zie Problemen met onvoldoende schijfruimte oplossen (Windows 10, 8) voor stappen om opslagruimte op uw harde schijf vrij te maken.