HP ScanJet Pro 3500 f1 flatbed scanner - Problemen met het installeren van de scanner oplossen

Controleer de kabels

Kabeltype
Actie
Netsnoer
Het netsnoer wordt aangesloten op de scanner en een stopcontact.
  • Controleer of het netsnoer op de juiste manier is aangesloten op de scanner en het stopcontact of een overspanningsbeveiliging.
  • Als het netsnoer is aangesloten op een overspanningsbeveiliging, controleert u of deze is aangesloten op het stopcontact en is ingeschakeld.
  • Druk op de Aan/uit-knop om de scanner uit te zetten, en zet de computer daarna uit. Schakel na 30 seconden de scanner in en zet pas daarna de computer aan.
USB-kabel
De USB-kabel is aangesloten op de scanner en de computer.
  • Gebruik de kabel die bij de scanner wordt geleverd. Een USB-kabel van een ander type is mogelijk niet compatibel met de scanner.
  • Controleer of de USB-kabel goed is aangesloten op de scanner en de computer.
  • Als de USB-kabel is aangesloten op een USB-poort aan de voorkant van de computer, sluit deze dan aan op een USB-poort aan de achterzijde van de computer.
Ga voor meer informatie over het oplossen van USB-problemen naar www.hp.com/support, selecteer uw land/regio en gebruik de zoekfunctie om onderwerpen over het oplossen van USB-problemen te zoeken.

Uninstall and then reinstall the HP ScanJet drivers and tools (Windows)

If checking the scanner cable connections did not solve the problem, the problem might have occurred because of an incomplete installation. Try uninstalling and then reinstalling the HP ScanJet drivers and tools.
  1. Druk op de Aan/uit-knop om de scanner uit te schakelen en koppel de USB-kabel en het netsnoer los van de scanner.
  2. Open het Configuratiescherm op de computer en gebruik Toevoegen / Verwijderen (in Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10, Programma's en functies) om de volgende applicaties te verwijderen:
    • HP ScanJet Pro 3500 f1 flatbedscanner
    • HP Scan
  3. Start de computer opnieuw op.
  4. Reinstall the HP ScanJet Drivers and Tools.
    • Zet de scanner uit, wacht 30 seconden en zet de scanner vervolgens weer aan. De vereiste software en stuurprogramma's moeten nu automatisch worden geïnstalleerd.
    • Als de stuurprogramma's en hulpprogramma's niet automatisch worden geïnstalleerd, installeert u ze via de cd met HP-scansoftware.
  5. Sluit de USB-kabel en het netsnoer opnieuw op de scanner aan en druk vervolgens op de Aan/uit-knop om de scanner aan te zetten.