HP ScanJet Pro 4500 fn1 network scanner - Instellingen voor sluimerstand en automatisch uitschakelen

Instellingen voor sluimerstand en automatisch uitschakelen

De scanner gaat standaard na 15 minuten inactiviteit in de sluimerstand en wordt na 2 uur inactiviteit automatisch uitgeschakeld om stroom te besparen.
Windows: Wijzig de standaardinstellingen voor automatisch uitschakelen via het bedieningspaneel of de geïntegreerde webserver.
OS X: Gebruik het energievenster om standaardinstellingen voor automatisch uitschakelen te wijzigen.
  1. Start HP Utility.
  2. Klik op het pictogram Stroom.
  3. Selecteer een Lampmodus instelling.
  4. Selecteer een instelling auto-uit van de Scanner automatisch uitschakelen: vervolgkeuzemenu