• Informatie

HP Color LaserJet Enterprise M750 - Zelfreparatie-onderdelen voor de klant

Zelfreparatie-onderdelen voor de klant

Zelfreparatie-onderdelen voor de klant (CSR, Customer Self-Repair) zijn voor veel HP LaserJet printers beschikbaar om reparatietijd te verminderen. Ga voor meer informatie over het CSR-programma en de voordelen naar www.hp.com/go/csr-support en www.hp.com/go/csr-faq.
Echte HP vervangingsonderdelen kunt u bestellen op www.hp.com/buy/parts of door contact op te nemen met een bevoegde service- of ondersteuningsproviders van HP. Om een onderdeel te bestellen, hebt u een van de volgende gegevens nodig: onderdeelnummer, serienummer (op de achterkant van de printer), productnummer of printernaam.
  • Onderdelen die zijn gemarkeerd met Verplicht kunnen door de klant zelf worden geïnstalleerd. U kunt de reparatie ook laten uitvoeren door servicemedewerkers van HP maar dan worden kosten in rekening gebracht. Voor deze onderdelen wordt onder uw HP-printergarantie geen ondersteuning ter plekke of reparatie in de werkplaats aangeboden.
  • Onderdelen die zijn gemarkeerd met Optioneel kunnen tijdens de garantieperiode van de printer op uw verzoek zonder bijkomende kosten worden geïnstalleerd door servicemedewerkers van HP.
Item
Omschrijving
Instructies voor zelf vervangen
Nummer
HP Color LaserJet 1 x papierinvoer voor 500 vel
Papierlade voor 500 vel
Optioneel
CE860-67902
HP Color LaserJet 3 x papierinvoer voor 500 vel en standaard
Papierlade voor 1500 vel. Bevat drie laden voor 500 vel.
Optioneel
CE725A
HP Color LaserJet zwarte printcartridge
Zwarte cartridge
Verplicht
CE270A
HP Color LaserJet cyaan printcartridge
Cyaan cartridge
Verplicht
CE271A
HP Color LaserJet gele printcartridge
Gele cartridge
Verplicht
CE272A
HP Color LaserJet magenta printcartridge
Magenta cartridge
Verplicht
CE273A
-draadloze printserver
HP Jetdirect 2700w draadloze USB-printserver
Optioneel
J8026A
USB-kabel
Standaard USB-compatibele aansluitkabel van 2 meter
Optioneel
C6518A
Fuserkit
110-Volts vervangende fuser
Verplicht
CE977A
220-Volts vervangende fuser
Verplicht
CE978A
Transferkit
Vervangende transferriem, overdrachtsrol, negen transportrollen voor laden 2-6 en zes transportrollen voor laden 1-6
Verplicht
CE516A
Tonerafvaleenheid
Opvangeenheid voor toner die niet aan het papier is gehecht
Verplicht
CE980A