• Informatie

HP computers - Problemen oplossen met de browser van Microsoft Edge (Windows 10)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met de browser Microsoft Edge en Windows 10.
Tijdens het gebruik van Microsoft Edge kunnen diverse problemen optreden, waaronder verbindingsproblemen, prestatieproblemen, wachtwoordproblemen, problemen met Adobe Flash-inhoud, verzoeken om gebruik te maken van Internet Explorer, problemen met het importeren van favorieten, de startknop die niet wordt weergegeven, en problemen met het wijzigen van het standaardzoekprogramma. Selecteer de sectie die uw probleem het beste weergeeft.