• Informatie

HP pc's - Computer is traag (Windows)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows.
Is uw computer na verloop van tijd trager geworden? Gebruik HP Performance Tune-up om uw pc te optimaliseren en de prestaties te verbeteren.
  1. Download en installeer gratis de nieuwste versie van HP Support Assistant.
  2. Open HP Performance Tune-up en volg de instructies voor het verbeteren van de computerprestaties.
    Als het hulpprogramma niet automatisch wordt geopend, zoek dan naar HP Support Assistant en open dit hulpprogramma. Selecteer uw product, klik op Probleemoplossing en oplossingen en klik vervolgens op Performance Tune-up Check.
Voor andere manieren om de computerprestaties te verbeteren, selecteert u een van de volgende koppelingen: