HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Enveloppen printen en laden

Inleiding
De volgende informatie beschrijft hoe u enveloppen moet printen en plaatsen. Gebruik alleen lade 1 om op enveloppen af te drukken. In lade 1 passen 10 enveloppen.
Volg deze stappen om de juiste instellingen te selecteren in de printerdriver voor het printen van enveloppen met de optie handmatige invoer. Stuur daarna de afdruktaak naar de printer en plaats de enveloppen in de lade.
Enveloppen afdrukken
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik of tik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om de printerdriver te openen.
      opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
      opmerking:
    Als u deze functies wilt openen vanaf een Startscherm in Windows 8 of 8.1, selecteert u Apparaten, Afdrukken en vervolgens de printer.
  3. Klik of tik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer het juiste formaat voor de enveloppen in de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  5. Selecteer Envelop in de vervolgkeuzelijst Papiersoort.
  6. Selecteer Handmatige invoer in de vervolgkeuzelijst Papierbron.
  7. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  8. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.
Afdrukstand envelop
Plaats enveloppen in een van deze standen:
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de achterkant van de printer
Afdrukzijde beneden
Bovenrand eerst in de printer