HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Printeraanzichten

Vooraanzicht van de printer
    Afbeelding : Vooraanzicht van de printer
  1. Klep documentinvoer (toegang voor het verhelpen van papierstoringen)
  2. Invoerlade documentinvoer
  3. Uitvoerbak documentinvoerVoor het invoeren van lang papier via de documentinvoer verlengt u de papierstop aan de rechterkant van de uitvoerbak.
  4. Bedieningspaneel met kleurenaanraakscherm (kan worden gekanteld voor betere weergave)
  5. Fysiek toetsenbord (alleen c- en z-modellen). Trek het toetsenbord recht naar voren om het te gebruiken.
  6. Nietmachine (alleen f-, c- en z-modellen)
  7. Aan/uit-knop
  8. Formatterklep
  9. Optionele papierinvoerlade voor 1 x 550 vel (lade 3)Elk printermodel is geschikt voor maximaal drie optionele papierinvoerladen voor 1 x 550 vel (laden 3, 4 en 5).
  10. Lade 2
  11. Modelnaam
  12. Lade 1
  13. Bovenklep (toegang tot de tonercartridge)De ontgrendelknop van de bovenklep bevindt zich aan de linkerkant van de printer.
  14. Standaarduitvoerbak
  15. Eenvoudig toegankelijke USB-poort (aan de linkerkant van het bedieningspaneel)Plaats een USB-flashstation om zonder computer af te drukken of te scannen, of om de firmware van de printer bij te werken.Een beheerder moet deze poort eerst inschakelen.
  16. Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
Achteraanzicht van de printer
    Afbeelding : Achteraanzicht van de printer
  1. Achterklep (toegang voor het verhelpen van storingen)
  2. Ontgrendelknop van de bovenklep
  3. Sticker met product- en serienummer
  4. Stofklep van lade 2 (slaat om als papier van Legal-formaat is geplaatst)
  5. Netsnoeraansluiting
  6. Formatter (bevat de interfacepoorten)
Interfacepoorten
    Afbeelding : Interfacepoorten
  1. Sleuf voor kabelslot
  2. Faxpoort (alleen f-, c- en z-modellen)
  3. Ethernetpoort (RJ-45) voor LAN (Local Area Network)
  4. USB-poort voor het aansluiten van externe USB-apparaten (er bevindt zich mogelijk een afdekklepje op deze poort)Gebruik de USB-poort naast het bedieningspaneel om gemakkelijk af te drukken via USB.
  5. Snelle USB 2.0-afdrukpoort
Overzicht van het bedieningspaneel
  opmerking:
Kantel het bedieningspaneel voor een betere weergave.
Het beginscherm biedt toegang tot printerfuncties en geeft de huidige status van de printer weer.
U kunt altijd terugkeren naar het beginscherm door de knop Beginscherm aan te raken. Raak de knop Beginscherm aan de linkerzijde van het bedieningspaneel aan om terug te keren naar het beginscherm, of raak de knop Beginscherm aan in de linkerbovenhoek van de meeste schermen.
  opmerking:
De functies die in het beginscherm worden weergegeven zijn afhankelijk van de configuratie van de printer.
    Afbeelding : Bedieningspaneel van de printer
  1. Knop Beginscherm
  2. Knop Vernieuwen
  3. De knop Aanmelden of Afmelden
  4. HP-logo of de knop Beginscherm
  5. Stopknop
  6. Startknop
  7. Printerstatus
  8. Knop Taalselectie
  9. Sluimerknop
  10. Knop Netwerk
  11. Knop Help
  12. Veld Aantal
  13. Schuifbalk
  14. Functies
  15. Toetsenbord(alleen c- en z-modellen)
  16. Pictogram voor near-field communication(alleen z-modellen)
  17. Hardware-integratiepocket
  18. USB-poort met eenvoudige toegang