• Informatie

HP DeskJet 3630, 4720 printers - Papier en enveloppen plaatsen

Dit document is van toepassing op de HP DeskJet 3630, 3631, 3632, 3633, 3634, 3635, 3636, 3637, 3638, 3639, DeskJet Ink Advantage 3635, 3636, 3638 en DeskJet Ink Advantage Ultra 4729 All-in-One printers.
Dit document biedt instructies voor het in de printer laden van gewoon papier, fotopapier en enveloppen.