• Informatie

HP DeskJet 3630, 4729 printers - Eerste keer printer instellen

Dit document is van toepassing op HP DeskJet 3630, 3631, 3632, 3633, 3634, 3635, 3636, 3637, 3638, 3639, DeskJet Ink Advantage 3635, 3636, 3638 en DeskJet Ink Advantage Ultra 4729 All-in-One printers.
Een printer de eerste keer installeren, al het verpakkingsmateriaal verwijderen, de voedingskabel aansluiten, de cartridges installeren en vervolgens papier in de invoerlade plaatsen
opmerking:
Als u de printersoftware zoekt, gaat u naar:

Stap 1: De printer uit de doos halen

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal aan de buitenkant van de printer, en open vervolgens de klep aan de buitenkant.
    Afbeelding : De tape verwijderen en de klep aan de buitenkant openen
    Afbeelding: De tape en het verpakkingsmateriaal van de buitenzijde van de printer verwijderen
  3. Verwijder de tape en het verpakkingsmateriaal onder de toegangsklep voor inktcartridges.
    Afbeelding : De tape en het verpakkingsmateriaal onder de toegangsklep voor inktcartridges verwijderen
    Afbeelding: Het verpakkingsmateriaal verwijderen
  4. Open de toegangsklep voor inktcartridges en haal de tape en de kartonnen doos uit de printer.
    Gooi de doos niet weg.
    Afbeelding : De tape en het verpakkingsmateriaal uit de printer verwijderen
    Afbeelding: De doos uit de printer verwijderen
  5. Open de doos en verwijder vervolgens de inktcartridges, het netsnoer en de USB-kabel.
    Afbeelding : De inhoud van de doos verwijderen
    Afbeelding: De inhoud van de doos verwijderen
    opmerking:
    De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
  6. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Het netsnoer aansluiten
  7. Druk op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen.
    Afbeelding : Op de aan/uit-knop drukken
    Afbeelding: Op de aan/uit-knop drukken

Stap 2: De inktcartridges installeren

Installeer de HP inktcartridges die bij uw printer in de doos zijn meegeleverd.
  1. De printer heeft het opstartproces voltooid en de wagen met cartridges verplaatst zich vervolgens naar het midden van de printer.
    Wacht totdat de printer inactief is en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
    Afbeelding : De printerwagen verplaatst zich naar het midden van de printer
  2. Verwijder een van de inktcartridges uit de verpakking. Raak alleen het zwarte plastic van de inktcartridge aan.
    Afbeelding : De inktcartridge uit de verpakking halen
    Afbeelding: De inktcartridge uit de verpakking halen
  3. Trek aan het oranje lipje om de verzegeltape te verwijderen.
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten en de spuitmondjes niet aan. De beschermende tape op de contactpunten hoeft u niet te vervangen. Als u deze onderdelen aanraakt, kan dat leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektrische verbindingen.
    Afbeelding : De tape verwijderen zonder de contactpunten of inktsproeiers aan te raken
    Afbeelding: De tape verwijderen zonder de contactpunten of inktsproeiers aan te raken
  4. Schuif de nieuwe inktcartridge licht opwaarts gekanteld in de lege sleuf en druk er voorzichtig op totdat de inktcartridge vastklikt.
    • Schuif de driekleureninktcartridge in de linkersleuf.
    • Plaats de zwarte inktcartridge in de rechtersleuf.
    Afbeelding : De nieuwe inktcartridge plaatsen
    Afbeelding: De nieuwe inktcartridge plaatsen
  5. Herhaal deze stappen om de andere inktcartridge te installeren.
  6. Sluit de toegangsklep voor inktcartridge.
    Afbeelding : Sluit de toegangsklep tot de cartridges
    Afbeelding: Sluit de toegangsklep tot de cartridges
  7. Sluit de klep aan de buitenkant.
    Afbeelding : De klep aan de buitenkant sluiten
    Afbeelding: De klep aan de buitenkant sluiten

Stap 3: Papier in de invoerlade plaatsen

Plaats gewoon wit papier in de invoerlade nadat u de printer uit de doos hebt gehaald.
  1. Til de invoerlade omhoog.
    Afbeelding : De invoerlade omhoog tillen
    Afbeelding: De invoerlade omhoog trekken
  2. Schuif de papierbreedtegeleider helemaal naar links.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider naar links schuiven
    Afbeelding: De papierbreedtegeleider naar links schuiven
  3. Plaats gewoon wit papier in de invoerlade en schuif de stapel papier naar beneden totdat deze niet verder kan.
    Afbeelding : Gewoon wit papier plaatsen
    Afbeelding: Gewoon wit papier plaatsen
  4. Schuif de breedtegeleider voor het papier naar rechts tot deze tegen de rand van het papier aan ligt.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider naar rechts schuiven
    Afbeelding: De papierbreedtegeleider naar rechts schuiven
  5. Trek de uitvoerlade naar buiten en til het verlengstuk van de uitvoerlade omhoog.
    Afbeelding : De uitvoerlade naar buiten trekken en het verlengstuk van de lade omhoog tillen
    Afbeelding: De uitvoerlade en het verlengstuk van de lade naar buiten trekken

Stap 4: De printersoftware installeren

De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren. Probeer niet om de printer te verbinden met een computer totdat dit wordt gevraagd in de afdruksoftware.
Download de nieuwste versie van de printersoftware van de volgende HP websites:
opmerking:
Voor een goede afdrukkwaliteit drukt de printer een uitlijningspagina af nadat vijf pagina's zijn afgedrukt. Volg de instructies op de uitlijningspagina om de uitlijning van de inktcartridge te voltooien.