• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP tablets - Veelgestelde vragen over uw HP tablet (Android 5.0/Lollipop)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq tablets met een Android 5.0/Lollipop-besturingssysteem.
Raadpleeg dit document voor antwoorden op veelgestelde vragen over uw HP tablet.
Hoe kan ik het scherm automatisch laten draaien?
Hoe surf ik op het internet?
Hoe installeer ik software, zoals mijn favoriete game?
Kan ik mijn tablet zonder een internetverbinding gebruiken?
Heb ik een gegevensabonnement voor mijn tablet nodig?
Kan ik de tablet op een andere computer aansluiten om bestanden over te brengen?
Hoe kan ik bestanden openen?
Waar sla ik bestanden op mijn tablet op?
Kan ik de accu vervangen?
Kan ik een schermbeveiliger aan het scherm toevoegen?
Waar kan ik het Wi-Fi MAC-adres vinden?
Kan ik een ander besturingssysteem op mijn tablet installeren, bijvoorbeeld Windows?
Kan ik mijn tablet opnieuw instellen?
Waar kan ik technische ondersteuning vinden voor mijn tablet?