• Informatie

• Feedback

HP pc's - Uw computer resetten (Windows 10)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 10.
Windows 10 heeft een resetfunctie waarmee uw computer wordt hersteld door het besturingssysteem opnieuw te installeren. Deze functie wordt aangeraden voor herstel omdat u bij de herinstallatie van Windows 10 kunt aangeven of uw persoonlijke gegevens en aanpassingen behouden moeten blijven of moeten worden verwijderd.
U kunt uw computer op twee manieren resetten.
  • Als Windows 10 correct wordt geladen, raadpleegt u het gedeelte Een Windows 10-systeem resetten vanuit Windows in dit document.
  • Als Windows 10 niet correct wordt opgestart, raadpleegt u het gedeelte Een Windows 10-systeem resetten vanuit de Windows-herstelomgeving in dit document.