• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP bedrijfsnotebook en mobiele-werkstationcomputers - Windows 10 installeren

Dit document is van toepassing op bedrijfsnotebookcomputers en mobiele-werkstationcomputers met Windows 8.1 of Windows 7 van HP.
Installeer Windows 10 op uw bedrijfsnotebookcomputer of mobiele-werkstationcomputer die werd geleverd met Windows 8.1 of Windows 7 met behulp van de instructies in dit document.