HP computers - Gebruikersaccounts en aanmeldingen beheren (Windows 10)

Dit document is voor HP computers met Windows 10.
Met wachtwoorden en afzonderlijke accounts kunt u ervoor zorgen dat persoonlijke informatie op de computer wordt beveiligd. In dit document worden de verschillende accounttypen van Windows 10 beschreven en wordt uitgelegd hoe u accounttypen kunt wijzigen en wachtwoorden kunt opslaan en wijzigen en worden andere aanmeldingsopties besproken.
In dit document wordt ook uitgelegd hoe u een Microsoft-account kunt gebruiken om uw persoonlijke instellingen en softwareapplicaties met andere Windows 10-apparaten te synchroniseren, apps met accounts te verbinden en contacten te koppelen.