HP printers - De app HP Smart gebruiken (Windows 10)

Dit document is van toepassing op HP printers en de app HP Smart voor computers met Windows 10.
De app HP Smart bevat functies waarmee u kunt afdrukken, scannen, inktniveaus controleren en uw printer kunt instellen in een draadloos netwerk.
Voorbeeld van het pictogram van de app HP Smart
Stap 1: De app HP Smart installeren
Installeer de app HP Smart en voeg uw printer toe.
Ga op uw Windows 10-apparaat naar HP Smart (in het Engels) om de app te downloaden uit de Windows Store. Volg daarna de instructies op het scherm om de app te installeren.
De app zoekt naar printers die zijn aangesloten op het netwerk.
  • Als er een printer is verbonden met het netwerk, wordt de printer automatisch door de app geselecteerd. Als er meerdere printers zijn verbonden met het netwerk, klikt u op het printerpictogram , klikt u op Een andere printer selecteren en selecteert u uw printer in de lijst.
    Een printer selecteren
  • Als u een nieuwe printer in het netwerk instelt, klikt u op het plusteken , klikt u op Een nieuwe printer instellen en volgt u de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Als u meerdere printer in het netwerk hebt en een nieuwe printer wilt instellen, klik dan op het plusteken , klik op Printer toevoegen die niet wordt vermeld, klik op Een nieuwe printer instellen en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
Stap 2: Documenten en foto's afdrukken of scannen
Klik in het beginscherm van de app HP Smart op een tegel om een item af te drukken of te scannen vanaf uw printer, of om afbeeldingen te scannen met de camera van uw Windows 10-apparaat.
Startpagina van HP Smart
Veelgestelde vragen
Lees de volgende secties voor meer informatie over het gebruik van de app en probleemoplossing.