• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - De accu testen en kalibreren (Windows)

Dit document is bedoeld voor HP notebook-pc's.
De opslagcapaciteit van de accu neemt mettertijd af. Hierdoor wordt het laadniveau in Windows mogelijk niet als 100% opgeladen weergegeven. Als u wilt weten wat de conditie van uw accu is, volgt u de stappen in dit document om uw accu te testen en zo nodig te kalibreren. Bij het kalibreren van de accu wordt de accumeter gereset, zodat het laadniveau nauwkeurig wordt weergegeven in Windows. In dit document worden twee methoden voor het testen en kalibreren van de accu uitgelegd. Ook wordt een methode voor het handmatig kalibreren van de accu gegeven.
opmerking:
Als u merkt dat de accu van uw notebook opgezwollen of vervormd is, gaat u naar Zwelling of vervorming van de notebookaccu voor meer informatie.
Afhankelijk van welke versie Windows of diagnostiek u gebruikt, kunnen de informatie en afbeeldingen in dit document enigszins afwijken van uw situatie.