• Informatie

• Feedback

HP pc's - Het wachtwoord van uw computer wijzigen of herstellen (Windows 10)

Dit document is van toepassing op HP computers met Windows 10.
Als u uw wachtwoord niet meer weet of dit moet wijzigen, raadpleegt u de volgende opties.
HP adviseert om een Microsoft-account te gebruiken om u aan te melden bij Windows. Het gebruik van een Microsoft-account biedt veel voordelen, waaronder eenvoudig wachtwoordherstel. Als u momenteel een lokaal gebruikersaccount hebt, overweeg dan over te schakelen naar een Microsoft-account nadat u uw huidige wachtwoord hebt gewijzigd of hersteld. Ga naar Gebruikersaccounts en aanmeldingen beheren (Windows 10) voor meer informatie.
opmerking:
Als u zich niet kunt aanmelden met uw oorspronkelijke wachtwoord, controleer dan of Caps Lock niet is ingeschakeld en of de toetsenbordindeling overeenkomt met uw land/regio. Gebruik indien mogelijk een andere methode om u aan te melden, zoals een wachtwoordaanwijzing, pincode of afbeeldingswachtwoord.

Verwante ondersteuning

Voor meer informatie over gebruikersaccounts gaat u naar Gebruikersaccounts en aanmeldingen beheren (Windows 10).
Ga naar Beleid van Microsoft inzake verloren of vergeten wachtwoorden (in het Engels) voor meer informatie over verloren wachtwoorden.