• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP OfficeJet 3830, DeskJet 3830 printers - Draadloze printer instellen

Dit document is van toepassing op HP OfficeJet 3830, 3831, 3832, 3833, 3834, 3835 en DeskJet Ink Advantage 3835, 3836 en 3838 All-in-One printers.
Voordat u vanaf een computer naar uw printer kunt afdrukken of scannen via een netwerk, moet u de printer eerst verbinden met het netwerk en de software op de computer installeren. Deze instructiegids leidt u door het proces voor het installeren van uw printer in een draadloos netwerk.

Koppelingen naar verwante onderwerpen

Ga naar Uw ePrint compatibele printer instellen en gebruiken met een Chromebook voor meer informatie over het instellen van uw printer met een Chromebook.