HP tablets - Talen wijzigen (Android 5.0/Lollipop)

Dit document is van toepassing op HP tablets met een Android 5.0/Lollipop-besturingssysteem.
Wijzig de weergavetaal zodat meldingen, menu's en andere systeemtekst in het Android-besturingssysteem in uw primaire taal worden weergegeven. Het wijzigen van de weergavetaal verandert ook de toetsenbordindeling op het scherm. Deze bevat de standaard symbolen- en tekensindeling voor de geselecteerde taal.

De Android-systeemtaal en de indeling van het schermtoetsenbord wijzigen

1. Tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en tik vervolgens op het pictogram Instellingen.
  2. Tik in het gedeelte Persoonlijk op Taal en invoer.
    Afbeelding : Taal en invoer
    Taal en invoer in het gedeelte Persoonlijk van Instellingen
  3. Tik op Taal.
    Afbeelding : Taal
    Taal in het instellingenmenu Taal en invoer
  4. Selecteer de gewenste taal in de lijst.
    Het Android-besturingssysteem geeft meldingen, menu's en andere systeemtekst weer in de geselecteerde taal. Het schermtoetsenbord bevat de standaardindeling van de geselecteerde taal.

Taalinstellingen wijzigen als u de huidige taal niet begrijpt

Als uw tablet is ingesteld op een andere taal die u niet begrijpt, kunt u pictogrammen gebruiken om de taalinstelling wijzigen.
  1. Tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en tik vervolgens op het pictogram Instellingen .
  2. Blader naar beneden en tik op het pictogram Taal en invoer .
  3. Tik op de eerste selectie bovenaan het scherm om een lijst met beschikbare talen weer te geven.
    Afbeelding : Scherm voor het selecteren van de taal
    Scherm voor het selecteren van de taal
  4. Selecteer de gewenste taal in de lijst.
    Het Android-besturingssysteem geeft meldingen, menu's en andere systeemtekst weer in de geselecteerde taal. Het schermtoetsenbord bevat de standaardindeling van de geselecteerde taal.