HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Verwijderen en vervangen: Bedieningspaneel (M605x, M606x)

Inleiding

Dit document beschrijft de procedures voor het verwijderen en vervangen van het bedieningspaneel voor de modellen M605x en M606x.

Voordat u het onderhoud uitvoert

De printer uitschakelen
  • Verwijder het netsnoer.
      waarschuwing:
    Om schade aan de printer te voorkomen, schakelt u de printer uit en wacht u dertig seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan de printer.
Gebruik onderstaande tabel voor de identificatie van het juiste onderdeelnummer voor uw printer. Ga voor het bestellen van het onderdeel naar www.hp.com/buy/parts.
Bedieningspaneel (M605x, M606x onderdeelnummer
E6B67-67914
Bedieningspaneel (M605x, M606x) met omkeerbare schroevendraaier en instructiegids

Vereist gereedschap

• Omkeerbare kleine, platte schroevendraaier en kruiskopschroevendraaier nr. 2 (meegeleverd met het bedieningspaneel)

Na het uitvoeren van onderhoud

De printer inschakelen
  • Sluit het netsnoer aan.
  • Druk op de aan/uit-schakelaar om het apparaat in te schakelen.

Test na onderhoud

Zorg ervoor dat het scherm van het bedieningspaneel oplicht en dat de startschermen worden weergegeven wanneer de printer wordt geïnitialiseerd.
Wanneer de printer de status Gereed heeft, controleert u of het bedieningspaneel goed werkt door te bladeren door de menu's van het bedieningspaneel.

Stap 1: Het bedieningspaneel verwijderen

1. Kantel het bedieningspaneel omhoog.
    Afbeelding : Het bedieningspaneel omhoog kantelen
  2. Noteer voordat u doorgaat de locatie van de lipjes (1) op de klep van de schroeven van het bedieningspaneel. Gebruik een kleine sleufkopschroevendraaier om deze lipjes aan de bovenkant van de klep los te maken.
    Afbeelding : Lipjes losmaken
  3. Draai de klep van het bedieningspaneel vandaan om deze te verwijderen.
    Afbeelding : Klep wegdraaien
  4. Verwijder twee schroeven (1).
    Afbeelding : Twee schroeven verwijderen
  5. Draai de basis van het bedieningspaneel naar de voorzijde van de printer.
    Afbeelding : De basis van het bedieningspaneel draaien
  6. Ontkoppel één USB-kabel (1) en één connector (2).
    Afbeelding : De connectors ontkoppelen
  7. Verwijder het bedieningspaneel.
    Afbeelding : Het bedieningspaneel verwijderen

Stap 2: Het vervangende bedieningspaneel uit de verpakking halen

Haal het vervangende onderdeel uit de verpakking.
opmerking:
HP adviseert om het defecte onderdeel op verantwoorde wijze af te voeren.
Recyclen en uitpakken
Afbeelding : Recyclen en uitpakken

Stap 3: Het bedieningspaneel plaatsen

1. Open het vervangende bedieningspaneel en plaats de lipjes in positie (1) op het bedieningspaneel in de sleuven (2) van de printer.
    Afbeelding : Het bedieningspaneel opnieuw plaatsen
  2. Sluit één USB-kabel (1) en één connector (2) aan.
    Afbeelding : De connectors aansluiten
  3. Draai de basis van het bedieningspaneel naar beneden op de printer.
    Afbeelding : De basis van het bedieningspaneel omlaag draaien
  4. Bevestig twee schroeven (1).
    Afbeelding : Twee schroeven bevestigen
  5. Plaats de montagevoetjes van de schroefklep in de sleuven in de bovenste klep van het bedieningspaneel (1) en draai de klep naar de basis van het bedieningspaneel (2) om deze te installeren.
    opmerking:
    Zorg ervoor dat de lipjes op de klep (3) op hun plaats klikken.
    Afbeelding : Schroefklep plaatsen