• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP JetAdvantage On Demand - Klantenservice voor HP JetAdvantage On Demand

Vraag online ondersteuning aan voor HP JetAdvantage On Demand en alle gerelateerde apps via de HP JetAdvantage On Demand-website of het HP support center.
Ondersteuning aanvragen via de HP JetAdvantage On Demand-website
Vraag online ondersteuning aan voor HP JetAdvantage On Demand en alle gerelateerde apps via de HP JetAdvantage On Demand-website.
  1. Meld u zo nodig aan bij de HP JetAdvantage On Demand-website.
  2. Klik op Help in het linkernavigatiemenu. De pagina 'HP JetAdvantage On Demand-ondersteuning' wordt weergegeven.
  3. Zoek in populaire Help-artikelen door op de diverse ondersteuningscategorieën te klikken.
      opmerking:
    Klik hier om naar het discussiebord van de HP JetAdvantage On Demand-community te gaan.
Met een medewerker van de Klantenondersteuning chatten
Chat met een medewerker van de Klantenondersteuning om direct online ondersteuning voor HP JetAdvantage On Demand en alle gerelateerde apps te krijgen.
  1. Beweeg de muisaanwijzer boven Productondersteuning tot er een menu wordt weergegeven, beweeg de muisaanwijzer boven Hulp aanvragen bij HP tot er een submenu wordt weergegeven en klik vervolgens op Chatten met HP. De HP-pagina voor ondersteuning door middel van chatten wordt weergegeven.
    Afbeelding : HP Support Center-website
      opmerking:
    Klik niet op Ondersteuningsaanvragen indienen of beheren. Als deze optie wordt gebruikt, wordt de pagina 'Ondersteuningsaanvragen beheren' weergegeven. Als een gebruiker zich aanmeldt bij een account en/of een aanvraag probeert in te dienen, wordt mogelijk de pagina Garanties koppelen weergegeven, wat leidt tot een foutbericht of privacywaarschuwing.
  2. Selecteer op de pagina 'HP-chatondersteuning' de gewenste taal en land/locatie.
  3. Typ in het tekstveld voor de naam of het nummer van de HP-printer HP Jet Advantage On Demand of K4Q68AA en klik vervolgens op START. Er verschijnt een pagina voor HP-chatondersteuning voor HP JetAdvantage On Demand-software.
  4. Zorg ervoor dat de optie Het serienummer van uw product invoeren is geselecteerd en typ vervolgens HPONDEMAND in het tekstveld voor het serienummer.
      opmerking:
    Het tekstveld voor het serienummer is niet hoofdlettergevoelig.
  5. Klik op Verzenden.