• Informatie

HP OfficeJet 7510 Printers - Inktcartridges vervangen

Dit document is van toepassing op HP OfficeJet 7510 breedformaat All-in-One printers.
Vervang cartridges die leeg of bijna leeg zijn door nieuwe, originele HP cartridges.

Inktcartridges vervangen

Lege of bijna lege cartridges verwijderen en vervangen.
  let op:
Schakel nooit de printer uit en probeer niet af te drukken wanneer een cartridge uit de printer is verwijderd. Hierdoor kan het inktsysteem beschadigd raken, de printkop gaan lekken of kunnen er problemen met de afdrukkwaliteit ontstaan.
  1. Druk op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen als deze nog niet is ingeschakeld.
  2. Open de toegangsklep voor inktcartridge.
    Wacht totdat de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
    Afbeelding : De toegangsklep voor inktcartridge openen
    Afbeelding: De toegangsklep voor inktcartridge openen
  3. Druk op de voorkant van de inktcartridge zodat deze wordt ontgrendeld en trek de inktcartridge uit de houder naar u toe.
    Afbeelding : De inktcartridge uit de houder verwijderen
    Afbeelding: De inktcartridge uit de houder verwijderen.
  4. Haal de nieuwe inktpatroon uit de verpakking.
  5. Houd de nieuwe inktcartridge zo vast dat de contactpunten van de cartridge naar de printer toe zijn gericht.
  6. Schuif de nieuwe inktcartridge in de houder en duw de inktcartridge voorzichtig naar voren totdat deze vastklikt.
    opmerking:
    Zorg dat de gekleurde stip op het label van de inktcartridge overeenkomt met de gekleurde stip op de cartridgehouder.
    Afbeelding : Schuif de cartridge in de houder met de kleurcodering
    Afbeelding: Schuif de cartridge in de houder met de kleurcodering.
  7. Herhaal zo nodig de procedure voor de andere inktcartridges.
  8. Sluit de toegangsklep voor inktcartridge.
    Afbeelding : De toegangsklep voor inktcartridge sluiten
    Afbeelding: Sluit de toegangsklep voor inktcartridge.
    De cartridges zijn geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen met betrekking tot het vervangen van inktcartridges.