HP tablets - Tablet loopt vast (Android 5.0/Lollipop)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq tablets met een Android 5.0/Lollipop-besturingssysteem.
Dit document helpt u bij het vinden en oplossen van problemen die ertoe leiden dat de tablet niet meer reageert, blijft hangen of vastloopt.

Voordat u begint met het oplossen van problemen met een vergrendelde of vastgelopen tablet

Als er een foutmelding op het scherm verschijnt, noteert u letterlijk de tekst van de foutmelding. Start de tablet opnieuw op en zoek op internet met de exacte tekst van de foutmelding naar een oplossing.

Een oplossing zoeken die overeenkomt met het symptoom op uw tablet

Kies een symptoom in de lijst hieronder dat het best de fout beschrijft die u ervaart.