• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Snelheid van scannen en taken optimaliseren

Snelheid van scannen en taken optimaliseren
Verschillende instellingen hebben invloed op de totale tijd die nodig is om een scanopdracht uit te voeren. Als u de scanprestaties wilt verbeteren, moet u de volgende informatie in overweging nemen.
  • Voor optimale prestaties moet u ervoor zorgen dat de computer voldoet aan de aanbevolen systeemvereisten. Voor informatie over minimale en aanbevolen systeemvereisten gaat u naar www.hp.com, selecteert u uw land/regio, zoekt u uw model scanner op en zoekt u vervolgens op datasheet.
  • Kies in de scansoftware de opmaakinstellingen die passen bij de richting van de originelen in de documentinvoerlade.
  • Pas in HP Smart Document Scan Software de snelheid voor gegevensoverdracht aan. Een lage instelling resulteert in hogere kwaliteit van de gescande afbeelding en een lagere scansnelheid; een hoge instelling resulteert in lagere kwaliteit van de gescande afbeelding en een hogere scansnelheid. Zie de Help-functie van HP Smart Document Scan Software voor meer informatie.
  • Het duurt langer om een gescande afbeelding op te slaan als een doorzoekbare bestandsindeling (bijvoorbeeld een doorzoekbare pdf) dan als een beeldbestand, omdat de gescande afbeelding wordt geanalyseerd met behulp van optische tekenherkenning (Optical Character Recognition, OCR). Controleer of u een doorzoekbaar uitvoerbestand nodig hebt voordat ueen doorzoekbare scanindeling selecteert.
      opmerking:
    Voor de beste OCR-resultaten moet de scannercompressie zijn ingesteld op het laagste niveau.
    300 dpi is bij de meeste lettertypen voldoende wanneer u optische tekenherkenning (OCR) wilt gebruiken voor het maken van bewerkbare tekst.
    Voor Aziatische lettertypen en kleine lettertypen wordt aangeraden om 400 dpi te gebruiken.
  • Scannen op een hogere resolutie dan nodig is, verlengt de scantijd en leidt tot een groter bestand zonder extra voordelen. Als u een hoge scanresolutie gebruikt, moet u de resolutie iets lager instellen om de scansnelheid te verhogen.