• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Scannerspecificaties

Scannerspecificaties
Naam
Omschrijving
Scannertype
Scanner met duplex-documentinvoer
Grootte
Breedte: 310 mm, diepte: 183,8 mm, hoogte: 182,4 mm
Gewicht
4,82 kg
Scannerelement
Contact image sensor (CIS)
Interface
USB 2.0 high-speed (compatibel met USB 1.1)
Optische resolutie
600 x 600 dpi hardware
Informatie over de voedingsadapter
  • Voor dit product wordt de stroomvoorziening geacht afkomstig te zijn van een gecertificeerde stroomeenheid, gemarkeerd met LPS of Limited Power Source en geclassificeerd als O/P: 32 Vdc, 1.56 A (1560 mA).
  • Gelijkstroomuitvoer voor voedingseenheid: 32 Vdc, 1.56 A (1560 mA), 50W
Stroomverbruik
Zie het bestand regulatory_supplement.pdf van HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 op de HP Scanning Software CD voor informatie over het stroomverbruik.
Systeemvereisten
Voor informatie over minimale en aanbevolen systeemvereisten gaat u naar www.hp.com, selecteert u uw land/regio, zoekt u uw model scanner op en zoekt u vervolgens op datasheet.