• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - Afdrukken met Wi-Fi Direct

Dit document is van toepassing op HP printers met draadloze Wi-Fi Direct-functionaliteit.
Wi-Fi Direct is een verbindingsoptie die beschikbaar is op de meeste HP draadloze printers uitgebracht in 2014 en later. Gebruik Wi-Fi Direct als een aansluiting via een Wi-Fi-netwerk geen optie is of voor afdrukken als gast.
Raadpleeg het gedeelte voor uw type apparaat voor stappen voor het verbinden van en afdrukken met behulp van Wi-Fi Direct.

Veelgestelde vragen

Lees de meest gestelde vragen over het gebruik van Wi-Fi Direct en het oplossen van problemen.