HP printers - Printen met Wi-Fi Direct

Dit document is van toepassing op HP printers met draadloze Wi-Fi Direct-functionaliteit.
Wi-Fi Direct is een verbindingsoptie die beschikbaar is op de meeste HP draadloze printers uitgebracht in 2014 en later. Gebruik Wi-Fi Direct als een aansluiting via een Wi-Fi-netwerk geen optie is of voor afdrukken als gast.
Raadpleeg het gedeelte voor uw type apparaat voor stappen voor het verbinden van en afdrukken met behulp van Wi-Fi Direct.

Veelgestelde vragen

Lees de meest gestelde vragen over het gebruik van Wi-Fi Direct en het oplossen van problemen.