HP Color LaserJet Pro M274, M277 printers - Functies bedieningspaneel

Dit document is van toepassing op de HP Color LaserJet Pro MFP M274n, MFP M277n en MFP M277dw printers.
Het bedieningspaneel van de printer bevat diverse knoppen om de printer te bedienen en een bedieningspaneelscherm om afdrukopties te selecteren.
Knoppen op bedieningspaneel
Afbeelding : Voorbeeld van de knoppen op het bedieningspaneel
Afbeelding: Bedieningspaneelweergave
De volgende lijst beschrijft de verschillende functies van de knoppen en pictogrammen op het bedieningspaneel:
Knop 1. Terug ()
Met deze knop keert u terug naar het vorige scherm of menu op het bedieningspaneel.
Knop 2. Beginscherm ()
Met deze knop keert u terug naar het beginscherm van het bedieningspaneel; dit is het scherm dat wordt weergegeven wanneer u de printer inschakelt.
Knop 3. Help ()
Met deze knop opent u het Help-menu.
4. Kleurenaanraakscherm
Het scherm biedt toegang tot menu's, Help-animaties en printerinformatie.
5. Schermindicator Beginscherm
Geeft aan welk beginscherm op dat moment op het bedieningspaneel wordt weergegeven.
  opmerking:
Tijdens veel processen wordt er een knop Annuleren op het aanraakscherm weergegeven.
Menu's op het bedieningspaneel
Raak het scherm van het bedieningspaneel aan om afdrukopties in een menu te selecteren. Veeg met uw vinger over het scherm om door de menu's te bladeren.
De volgende lijst beschrijft de verschillende functies van de menu's op het bedieningspaneel.
Welke functies in het beginscherm worden weergegeven, is afhankelijk van uw printerconfiguratie.
Afbeelding : Voorbeeld van de menu's in het beginscherm
Afbeelding: Weergave van beginscherm
De volgende lijst beschrijft de afdrukopties:
1. Reset-knop
Raak deze knop om de instellingen terug te zetten op de standaardinstellingen.
Pictogram 2. Verbindingsinformatie ( / )
Raak dit pictogram om het menu Verbindingsinformatie, met netwerkinformatie, te openen. Het pictogram wordt weergegeven als een pictogram van een bekabeld netwerk () of een pictogram van een draadloos netwerk (), afhankelijk van uw verbindingstype.
3. Apparaatstatus
Dit scherm toont informatie over de huidige status van de printer.
Pictogram 4. Kopiëren ()
Raak dit pictogram aan om de kopieerfunctie te openen.
Pictogram 5. Scannen ()
Raak dit pictogram aan om de scanfunctie te openen.
Pictogram 6. Faxen ()
  opmerking:
De optie Faxen is niet beschikbaar in de M274n printer.
Raak dit pictogram aan om de faxfunctie te openen.
Pictogram 7. USB ()
Raak dit pictogram aan om het menu USB-flashstation te openen.
Pictogram 8. Benodigdheden ()
Raak dit pictogram aan om de status van de tonercartridges van uw printer controleren.
Pictogram 9. Apps ()
Raak dit pictogram aan om Webservices-functies te openen.
Pictogram 10. Instellingen ()
Raak dit pictogram aan als u de printervoorkeuren wilt wijzigen en geautomatiseerde hulpprogramma's wilt gebruiken om onderhoudstaken uit te voeren.