• Informatie

• Feedback

HP pc's - zwart of leeg scherm met knipperende cursor na het invoeren van het Windows-wachtwoord

Dit document heeft betrekking op alle HP computers en tablets met Windows 10, 8 en 7.
Gebruik de volgende stappen als uw computer niet meer reageert en een zwart scherm met een knipperende cursor weergeeft nadat u het Windows-wachtwoord hebt ingevoerd.
  1. Druk terwijl het zwarte scherm wordt weergegeven op Ctrl, Shift, Esc om het venster Taakbeheer te openen.
  2. Klik op het tabblad Processen.
  3. Zoek naar een of beide van de volgende taken:
    • Run Once Wrapper
    • Run Once Wrapper (32-bits)
    Klik met de rechtermuisknop op de taak en vervolgens op Taak beëindigen. Windows zou nu normaal op moeten starten.
  4. Typ Configuratiescherm in het startscherm van Windows 8 en klik vervolgens op Configuratiescherm in de zoekresultaten. Klik in Windows 7 op Start, typ Configuratiescherm en klik daarna op Configuratiescherm in de zoekresultaten.
  5. Ga in het Windows Configuratieschermnaar Programma's en onderdelen.
    Verwijder elk van de volgende programma's. Verwijder ook alle andere verdachte programma's die niet in de lijst staan.
    Verwijder deze verdachte programma's:
    Binkiland
    SevenZip
    Unchecky
    Image Repair
    SolutionReal
    Vosteran
    JetClean
    Speed Browser
    Web Bar 2.0.5273.16044
    mypcbackup
    Speed Checker
    Wincheck
    Omega Plus
    Spy Clear
    Word Proser
    Optimizer Pro
    Spyware Clear with PC Tech Hotline
    WSE_Binkiland
    Pepper Zip
    Storm Watch
    WSE_Taplika
    Pro PC Cleaner
    Strong Signal
    WSE_Vosteran
    Safe Search
    Taplika
    Gebruik daarna antivirus- of malware-preventiesoftware om schadelijke software van de computer te verwijderen.
  6. Voer een volledig systeemherstel uit als de fout nog steeds optreedt.

Verwante documenten