HP Pavilion 10-k000 x2 serie pc's - Computer start de eerste keer niet op

Dit document is van toepassing op HP Pavilion 10-k000 x2 en 10-j000 x2 serie pc's.
Bepaalde HP Pavilion 10-k000 x2 serie pc's starten mogelijk niet op wanneer u ze de eerste keer probeert in te schakelen. Er is geen geluid van de computer te horen, de lampjes op de computer branden niet en het scherm is zwart. Voer de volgende stappen uit:
  1. Koppel alle externe aangesloten randapparaten los, zoals USB-opslagapparaten, externe beeldschermen en printers.
  2. Sluit de netadapter aan op de computer.
  3. Houd de aan/uit-knop gedurende 5 seconden ingedrukt en laat deze knop dan weer los.
  4. Als de computer niet wordt ingeschakeld, laad de computer dan minimaal 30 minuten op en probeer vervolgens de stappen 1-3 opnieuw uit te voeren.
Als de computer niet opstart na het volgen van de stappen op deze pagina, neem dan contact op met HP voor hulp.