• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Slatebook en Slate 21 - Apps gebruiken in meerdere vensters (Android 4.4/KitKat)

Dit document is van toepassing op HP Slatebook en Slate 21 computers met het besturingssysteem Android 4.4/KitKat.
Met het Android-besturingssysteem kunt u slechts één app tegelijk gebruiken. Echter kunt u met de functie HP Dual App Viewer (meerdere vensters) twee apps tegelijkertijd weergeven en gebruiken. Deze functie voor meerdere vensters is beschikbaar op HP Slatebook and Slate 21 computers met het besturingssysteem Android 4.4/KitKat. Gebruik dit document voor meer informatie over de functie HP Dual App Viewer.
De zelfstudie van de HP Dual App Viewer bekijken
De HP Dual App Viewer-app bevat een zelfstudie die beschrijft hoe u elke functie van de HP Dual App Viewer kunt gebruiken. Om de zelfstudievideo's te bekijken, opent u de App Drawer en tikt u op het pictogram HP Dual App Viewer.
Afbeelding : HP Dual App Viewer
Het app-miniaturenblad
Afbeelding : Pictogram HP Dual App Viewer
Pictogram HP Dual App Viewer
De volgende secties leiden u door de zelfstudie van de HP Dual App Viewer.
Twee apps naast elkaar gebruiken
Voer de volgende stappen uit om de HP Dual App Viewer te gebruiken:
  1. Tik op de eerste app die u wilt openen.
  2. Gebruik een van de volgende methoden om de tweede app te openen:
    • Tik op het pictogram Start en open een andere app vanaf uw startscherm.
    • Tik op het pictogram Alle apps om de App Drawer (het app-miniaturenblad) te openen en kies een app uit uw verzameling.
  3. Wanneer er meer dan één app is geopend, raakt u het pictogram Recente apps aan om de apps naast elkaar weer te geven.
    Afbeelding : Dual-app weergave
    HP Dual App Viewer
Blader door uw geopende apps
Als u meer dan twee apps hebt geopend, kunt u erdoorheen bladeren door te vegen over het lege gedeelte onder de apps. Blader door de apps door naar rechts of links te vegen. Selecteer een app uit uw wachtrij door deze aan te raken.
Afbeelding : Blader door uw geopende apps
Blader door de zelfstudiepagina van uw apps
Apps sluiten
Om een app te sluiten, verwijdert u deze uit de wachtrij en veegt u omhoog of omlaag in de lege gedeelten boven en onder de app.
Afbeelding : Een app sluiten
Het zelfstudievenster van uw app sluiten
Overschakelen naar volledig scherm
U kunt een app openen op volledig scherm door dubbel te tikken onder de app. Om weer twee apps naast elkaar weer te geven, raakt u het pictogram Recente apps aan.
Afbeelding : Overschakelen naar volledig scherm
Overschakelen naar de zelfstudiepagina in volledig scherm
De volgorde van de apps opnieuw indelen
Door de geopende apps in uw wachtrij in een andere volgorde te zetten, kunt u bepalen welke twee apps naast elkaar worden weergegeven. Om de volgorde van uw geopende apps te veranderen, tikt u op de app die u wilt verplaatsen en sleept u deze naar de gewenste positie.
Afbeelding : Uw app opnieuw indelen
Het zelfstudiescherm van uw app opnieuw indelen
Apps gebruiken met de HP Dual App Viewer
Er zijn een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op uw ervaring met HP Dual App Viewer. Deze factoren zijn onder andere de beeldverhouding van de gebruikte apps, de apps waarmee u op internet zoekt, de oriëntatie en versie van de apps die u gebruikt en de soort apps die u gebruikt.
De beeldverhouding van de apps begrijpen
De HP Dual App Viewer ondersteunt alle Google Play Store-apps, ongeacht of de apps worden weergegeven met de beeldverhouding 4:3 of 16:9. De beeldverhouding 4:3 is groter dan 16:9 en is de gewenste lay-out voor de Dual App Viewer.
    Afbeelding : Voorbeeld van beeldverhoudingen van een app
    Voorbeeld van lay-outverhoudingen van een app
  1. Beeldverhouding 16:9
  2. Beeldverhouding 4:3
Apps gebruiken waarmee u op internet kunt zoeken
Apps die gebruikmaken van internet worden ook weergegeven met een beeldverhouding van 4:3 of 16:9. De beeldverhouding 4:3 is ook de gewenste lay-out voor de apps die gebruikmaken van internet. Door de grotere beeldverhouding is een groter deel van de internetpagina zichtbaar in het venster. Firefox wordt weergegeven met een beeldverhouding van 16:9, terwijl Google Chrome wordt weergegeven met een beeldverhouding van 4:3.
    Afbeelding : Voorbeeld van beeldverhoudingen van een app die gebruikmaakt van internet
    Voorbeeld van beeldverhoudingen van een webbrowser
  1. Firefox met een beeldverhouding van 16:9
  2. Google Chrome met een beeldverhouding van 4:3
Of u nu een webbrowser gebruikt met een beeldverhouding van 16:9 of 4:3, soms kunt u uw gebruikservaring verbeteren door de desktopversie van de app te gebruiken in plaats van de mobiele versie. Om een desktopversie te laden van een browser-app, raakt u het menupictogram aan en selecteert u Desktopwebsite verzoeken.
Afbeelding : Desktopwebsite verzoeken
Desktopweergave van website verzoeken
Videospelerapps gebruiken
Om videospelerapps te gebruiken in combinatie met de Dual App Viewer, is aanvankelijk mogelijk een volledig scherm vereist om toegang te krijgen tot de videobedieningselementen. Echter, nadat een video is geladen, kunt u teruggaan naar de twee-appsmodus en de video bekijken.
Afbeelding : Videospelerapp
Voorbeeld van een videospelerapp
HP Dual App Viewer in- en uitschakelen
Om de HP Dual App Viewer in of uit te schakelen, opent u het menu Instellingen en zoekt u de aan/uit-schakelaar in de sectie Apparaat.
Afbeelding : Aan/uit-schakelaar HP Dual App Viewer
Wisselschakelaar HP Dual App Viewer